Близнюки отримають шанс заручитися підтримкою значущої людини / фото ua.depositphotos.com

20 грудня Діви отримають щедрі дари від долі. Вони будуть купатися в променях слави. А ось Стрільцям варто чекати від долі покарання і прокляття. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

У вівторок Овнам потрібно зайнятися своїм здоров'ям. Не ігноруйте тривожні "дзвіночки" свого організму. Карти Таро обіцяють Овнам невеликі клопоти, через які не варто навіть засмучуватися.

Телець

Тельцям потрібно навчитися мріяти. Ви занадто часто відмовляєте собі в маленьких радощах і вже давно не дозволяли собі хотіти чогось глобального. Доля на боці Тельців, всі їхні бажання почнуть збуватися, важливо чітко усвідомити, чого саме ви хочете.

Відео дня

Близнюки

Близнюки отримають шанс заручитися підтримкою значущої людини. Вона допоможе вирішити ваші проблеми і захистить в суперечках з ворогами. Однак не думайте, що всі складнощі будуть вирішуватися просто, постаратися доведеться і вам.

Рак 

Ракам карти Таро обіцяють відпочинок і розваги. У вівторок ви зумієте знайти баланс між роботою та особистим життям. Ракам варто частіше себе балувати і не забувати про друзів.

Лев

Леви зможуть уникнути небезпеки, якщо проявлять інтуїцію. Прислухайтеся до свого серця. Карти Таро обіцяють Левам містичний день, знаки будуть всюди.

Діва

У вівторок Діви будуть щасливі. Доля щедро обдарує вас подарунками і приємними сюрпризами. Насолоджуйтесь славою та добробутом, ви цього заслуговуєте.

Терези

Терезам доведеться побороти свій страх. Можливо, ви відмовлялися від складних завдань і не вірили в свої сили. Прийшов час довести всім навколо, що Терези вміють рішуче діяти.

Скорпіон

Скорпіонам карти Таро обіцяють незначні клопоти через гостей. Однак не варто проганяти друзів зі свого будинку. Вони прийшли з миром і не принесуть вам шкоди.

Стрілець

Непростий день чекає на Стрільців. У вівторок вам доведеться відчути на собі прокляття долі. Розплата за гріхи може бути дуже болючою. Однак карти Таро радять Стрільцям покірно прийняти покарання і не противитися, скоро все налагодиться.

Козоріг

Козерогам неймовірно пощастить. Ви зможете отримати свій щасливий квиток і весь день будете радіти всьому, що відбувається навколо. 

Водолій

20 грудня на Водоліїв чекає неприємна розмова. Знайдіть в собі сили і не уникайте складнощів. Карти Таро пророкують, що у Водоліїв все вийде, головне - вірити в себе.

Риби

Рибам доведеться потрудитися. Не ухиляйтеся від роботи, незабаром всі ваші старання щедро окупляться.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які будуть купатися в грошах цієї зими.

Вас також можуть зацікавити новини: