До чого сниться колишній / pixabay.com

В цілому, астрологи говорять на цей рахунок приємні речі. Вони стверджують, що сон, в якому до вас приходить колишній, обіцяє зміни в житті. Наприклад, цілуватися з колишнім уві сні - до приємного сюрпризу, а ось інтимний зв'язок обіцяє конфлікти в реальному житті. Деякі сонники кажуть, що вам сниться людина, яка про вас думає.

Раніше ми розповідали про те, до чого сниться зуб, що випав .

Сонник Ванги

Тлумачення за цим сонником досить банальні - Ванга говорила, що, якщо вам сниться колишній, значить ви по ньому дуже сильно сумуєте. Навіть якщо людини давно немає у вашому житті і вам здається, що ви її відпустили - вам здається. Друге тлумачення такого пікантного сну - в ваших нинішніх відносинах намічається або вже існує розлад.

Відео дня

Сонник Фрейда

Відомий психотерапевт незмінний у своїх визначеннях - колишній хлопець сниться тільки тим, хто незадоволений своїми нинішніми відносинами. Фрейд вважав, що дівчина таким чином порівнює двох хлопців. Він стверджував, що образи, побачені у снах, говорять про бажаний розвиток подій, причому, не обов'язково це повинен бути саме колишній партнер. Просто, швидше за все, вам хочеться змін в житті, але ви боїтеся.

Сонник Лоффа

Значення сну в цьому випадку кардинально відрізняються від двох попередніх. Якщо сниться колишній хлопець постійно, значить, вас чекають великі неприємності. Це тлумачення "спрацює", якщо уві сні він зізнається вам в почуттях або одружується на вас.

Читайте такожДо чого сниться школа: тлумачення сну і можливі значенняЯкщо ж ваш колишній здійснює такі дії по відношенню до іншої дівчини, значить скоро у вашому житті з'являться нові цікаві знайомства. Цілком можливо, що ви знову почнете спілкуватися з кимось із ваших старих знайомих.

Якщо колишній помер уві сні - це означає, що скоро відбудеться весілля або народиться дитина.

Сонник Нострадамуса

Великий провісник попереджав, що такі образи не приходять просто так. Зазвичай колишній сниться, якщо він на вас чаклує. Тобто, ймовірність того, що він зробив на вас приворот, сходивши до ворожки, дуже велика. Нострадамус рекомендував побоюватися тих, хто займається магією, і вже тим більше не здійснювати ніяких обрядів самостійно.

Вас також може зацікавити: