Що робити, якщо приснився пожежа / depositphotos.com

Астрологи і фахівці з езотерики вважають, що сни можуть бути, як грою підсвідомості, так і серйозною ознакою. Далеко не завжди сон з четверга на п'ятницю - віщий, а пожежа - це до реальної катастрофи в будинку. Раніше ми розповідали, до чого сниться весілля, а сьогодні поговоримо про менш приємні сни.

Сонник Ванги

Болгарська провидиця вважала, що всі події, пов'язані з вогнем - до біди. Причому, абсолютно не важливий масштаб - чи то це аркуш паперу, охоплений вогнем, чи то палаючий ліс. Вона говорила, що всі ці бачення обіцяють екологічні катастрофи. Якщо розглядати пожежа уві сні в побутовому сенсі, то за сонником Ванги виходить, що вогонь - це люди і їх недобрі справи, в тому числі, плітки. 

Ви горите у вогні - остерігайтеся лихого ока заздрісників. Гасити пожежу - будете відстоювати свою репутацію. Але є і позитивне трактування: грітися біля багаття - до приємних подій у майбутньому.

Відео дня

Сонник Фрейда

Як ви вже зрозуміли, в цих тлумаченнях мова піде про інтимну складову вашого життя. Психотерапевт стверджував, що вогонь уві сні визначає ступінь пристрасті між партнерами. Гасити пожежу уві сні - до захворювань сечостатевої системи. Горіти у вогні - до боязні проявляти ініціативу. Також побачити себе в пожежі може людина, для якої нинішні відносини неприємні. Палаючий предмет, на думку Фрейда, і є об'єктом вашого жадання. А ось залишитися на попелищі - до розставання з партнером.

Сонник Міллера

Читайте такожКраще гірка правда: знаки Зодіаку, які ніколи не брешутьОдин з найбільш авторитетних сонників говорить, що пожежа - символ очищення. Побачити пожежу в батьківському домі або будь-якому іншому - до переїзду і серйозних змін в житті. Опинитися у вогні самому - до приємної трансформації вашої особистості.

Якщо вам приснилося, що ви гасите пожежу, значить, чогось сильно побоюєтеся або переживаєте про щось. Побачити уві сні загиблих від пожежі людей - до хвороби когось із близьких. Вугілля після пожежі означають вашу тугу за минулим.

Сонник Нострадамуса

Великий провісник підтримує Міллера, їх тлумачення дуже схожі. Якщо вам приснилася блискавка, а потім - пожежа, значить, у вашому житті є якісь події або люди, які викликають тривогу. Це можна трактувати, як невирішене, але животрепетне питання. 

Пожежа в квартирі - до обману серед близьких людей. Наснилося, що ваші дії призвели до пожежі в будинку - вам терміново потрібні зміни в житті. Нострадамус говорив, що, якщо уві сні ви гасите пожежу, значить, дуже хочете щось змінити, але боїтеся.

Вас також може зацікавити: