До чого сниться весілля / фото ua.depositphotos.com

Весілля - одна з найважливіших подій в нашому житті. Навіть сон про це торжество є дуже хвилюючим. Багато незаміжніх жінок сподіваються, що сон про весілля обіцяє реальне заміжжя. А ось сон про весілля половинки з іншою людиною може серйозно засмутити. Езотерики розповіли, що означає таке сновидіння.

Раніше ми розповідали, до чого сниться вагітність і чи віщий такий сон.

До чого сниться весілля – можливі тлумачення

Згідно з цим сонником, сон про весілля вважається хорошим знаком. Він віщує радісні події і розв'язання проблем. Якщо дівчині сниться весілля чоловіка або хлопця з іншою жінкою – це натяк про те, що дівчина марно переживає і їй потрібно розслабитися. Чуже весілля сниться до вирішення своїх проблем. Весілля з колишнім або незнайомцем сниться до хороших новин.

Відео дня

Читайте такожПриносять невдачу: жіночі імена, які можуть зруйнувати життя своєї власниціПоганим знаком вважається сон про весілля з коханим для незаміжньої дівчини. Це віщує сумні події. А ось для заміжньої жінки бачити уві сні весілля зі своїм чоловіком означає відновлення пристрасті у відносинах. Якщо уві сні хтось із гостей весілля перебуває в жалобі – це знаменування важкої хвороби або розчарування.

Якщо весілля сниться самотній людині – вона має хороший шанс зустріти свою любов. Якщо весілля уві сні зірвалося – можливий розбрат в сім'ї. Поганим знаком вважається таємне весілля – це означає, що у вас є заздрісник. Неодруженому чоловікові сон про своє весілля обіцяє приємний подарунок, а одруженому – хороші відносини з дружиною.

Вам також може бути цікаво: