Знаки зодіаку довгожителі / фото ua.depositphotos.com

Доля людини багато в чому визначається під час її народження. Зірки і планети, які панують в день нашого народження, можуть подарувати нам богатирське здоров'я, або навпаки скоротити наше життя. Деякі знаки Зодіаку в середньому проживають набагато більш довге життя, ніж їх однолітки інших знаків.

Овен

Народжені під знаком Овен - це дуже впевнені в собі люди з міцними нервами і залізною силою волі, що дозволяє їм легко переносити життєві труднощі. Більшості представників знака Овен написано долею водити в школу своїх правнуків. Овни володіють міцним здоров'ям і великою стресостійкістю, а відсутність стресу веде до довголіття.

Діва

Який знак Зодіаку довго живе / ua.depositphotos.com

Знак зодіаку Діва хоч і не відрізняється дуже міцним здоров'ям, але не має шкідливих звичок і уважно ставиться до свого організму. Діви намагаються правильно харчуватися, регулярно займатися спортом, висипатися і своєчасно звертатися до лікаря. Цей знак не запускає хвороби і не відкладає похід в лікарню. 

Відео дня

Діви також дуже охайні, вони завжди зберігають порядок в будинку і дотримуються правил гігієни, тому їм не загрожують віруси і бактерії. 

Діви стежать за своєю зовнішністю і фігурою, вони не допускають появи зайвої ваги, яка завжди приносить проблеми зі здоров'ям. Інші знаки Зодіаку можуть у них повчитися.

Рак

Тривалість життя знаків Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Раки часто скаржаться на погане самопочуття і відсутність сил, але ці скарги зазвичай пов'язані з перебільшенням і прагненням уваги. Насправді зірки нагородили Раків міцним здоров'ям і сильним імунітетом. Місяць заряджає Раків енергією і дає їм силу. Раки не тільки живуть довше більшості знаків, але і довше зберігають працездатність і пізніше йдуть на пенсію. Астрологи обіцяють Раку активну старість.

Скорпіон

Скорпіон - найбільший щасливець серед усіх знаків Зодіаку. Небезпечні хвороби і трагічні події обходять їх стороною. Цей знак не відрізняється міцним здоров'ям і любов'ю до здорового способу життя, але їх живучість і великий запас життєвих сил дарують їм довголіття.

Скорпіон має багато захоплень і активних хобі, часто подорожує і любить спорт, що також позитивно впливає на тривалість його життя. Але все ж представники знака знаходяться нижче Дів, Рака і Овна в списку довгожителів через схильність до шкідливих звичок. Якщо Скорпіон хоче прожити довге життя, йому обов'язково варто відмовитися від алкоголю, сигарет і шкідливої їжі. Інакше навіть його вдача не вбереже від проблем зі здоров'ям, пов'язаних з поганими звичками.

Читайте також на УНІАН: