Яким знакам підходять Овни / фото ua.depositphotos.com

З усіх знаків Зодіаку Овен відомий своєю підприємливістю, самостійністю, відкритістю, цілеспрямованістю. Це чарівні і енергійні люди, природжені лідери, які люблять вести людей за собою і нести тягар відповідальності. Овни прямолінійні і гордовиті, вони ніколи не потерплять образливих слів на адресу себе і їх близьких. Ні в якому разі не сперечайтеся з ними і не перебивайте – інакше можете почути грубість. Вони дуже егоїстичні і вперті – як в хорошому, так і в поганому сенсі. З Овном ніколи не буває нудно, його неординарність і гаряча голова постійно призводить до пригод. Це найбільш впертий знак зодіаку. Овни чесні і відкриті, ніколи не прощають зради. Ці люди бачать в інших найкраще, вони трохи наївні.

Сумісність Овна в коханні

Овни дуже динамічні натури зі складним характером. У відносинах майже завжди займають домінуючу роль. Чоловік – Овен - це ватажок в сім'ї. Його авторитет непохитний, всі члени сім'ї повинні його слухатися і не сперечатися. Це лицар на білому коні, борець з несправедливістю. Жінка знака Овен шукає сильного духом і самостійного чоловіка, вона часто робить перший крок. Овни поважають впевненість і силу. Слабкі, боягузливі люди їм не підходять. Серед негативних рис Овна: запальність, ревнивість і жахлива впертість.

Висока сумісність Овнів з Близнюками, Левами, Стрільцями, Скорпіонами. Любов Овна і Близнюків палає яскраво, як пожежа. Їхні стосунки дуже активні, сповнені пригод і свободи. Однак іноді цим сильним особистостям доводиться боротися за верховенство у відносинах. Овен і Лев однаково рішучі, цілеспрямовані і егоїстичні. Вони йдуть в одному напрямку по життю і підтримують один одного.

Відео дня

Читайте такожКозероги - сумісність з іншими знаками Зодіаку в коханні, шлюбі, дружбі і роботіОвна і Стрільця об'єднує тяга до пригод і нових вражень. Їх сімейне життя скрашують спільні інтереси і взаємоповага. Відносини Овна і Скорпіона також матимуть успіх. Овнам дуже імпонує жорсткість, рішучість і оптимізм Скорпіонів. Високу сумісність має союз двох Овнів. Ця вогняна пара притягується один до одного з першого знайомства.

Низька любовна Сумісність у Овнів з Рибами, Раками і Тельцями. Риби і Раки мають вразливий характер, вони не впевнені в собі і не терплять зухвалість і грубість. У романтичних відносинах Овен просто задавить їх своїм прагненням домінувати. Телець дуже спокійний і розважливий, часом навіть занудний, і войовничість Овна його стомлює. Сімейне життя Овна з цими трьома знаками складеться лише в тому випадку, якщо він зуміє стримати свій запал і стане більш м'яким і чуйним.

Дружба з Овном

У Овна мало друзів, але він користується повагою і великим авторитетом. До нього завжди звертаються у важку хвилину за підтримкою і порадою. Ця людина має репутацію чесної, впевненої в собі, справедливої і гордовитої. Овен може образити інших своїми причіпками і зухвалими зауваженнями. Він ніколи не промовчить у відповідь на грубість або критику.

Овни - дуже суворі начальники / фото ua.depositphotos.com

Овни - хороші друзі, вони вміють співчувати і підтримувати. Часом жертвують своїм комфортом і особистим часом заради допомоги іншим. Заради друзів вони здолають гори. Високу сумісність в дружбі Овни мають з Близнюками, Стрільцями, Левами, Дівами. З Козерогами, Рибами, Раками, Тельцями вони навряд чи знайдуть спільну мову.

Читайте такожНазвано 3 знаки Зодіаку, які створені для шлюбу

Робота і бізнес Овна

Овен - це відповідальна людина, фахівець високого класу. У роботі прагне до досконалості, за завдання береться із завзятістю і наполегливістю. Як начальники вони дуже вимогливі і суворі, не люблять, коли їм суперечать. Але завжди справедливі і прямолінійні. Вони ніколи не обговорюють людину за спиною. Дуже не люблять ледачих, недобросовісних людей. Як підлеглий Овен не терпить до себе хамства і неповаги. Не боїться висловлювати невдоволення навіть найвищому керівництву. Овни добре розбираються в техніці та електроніці. Часто вибирають професію інженера, техніка, конструктора, будівельника. Хоробрість і рішучість дозволяє їм бути військовими, поліцейськими, хірургами. Мають підприємницьку жилку, із задоволенням займаються власною справою.