Скорпіон сумісність зі знаками Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Представники знака Зодіаку Скорпіон - це сильні і впевнені в собі особистості з твердою волею і великим запасом енергії. Це досить вперті люди, вони впевнені у своїй правоті і своїх ідеалах. Скорпіони розумні, всебічно розвинені і амбітні. У гонитві за успіхом, лідерством і владою вони часто забувають про своє особисте щастя. Постійно приховують свої емоції і справжні наміри, не люблять оголювати душу, не вітають сентиментальність і інфантильність. Негативні якості представників знака - образливість, мстивість, жорсткість, впертість. Скорпіон - непроста людина, але зблизившись з ним ви отримаєте відданого друга і люблячу другу половинку.

Любовна сумісність Скорпіонів

І чоловіки, і жінки знака Скорпіон досить стримані у своїх емоціях. Свої почуття вони доводять не словами, а справами. У відносинах Скорпіони мають рішучість. Вони часто роблять перший крок. Мають хорошу інтуїцію, відмінно розбираються в людях. Обранців Скорпіона зачаровує його гострий розум, внутрішня сила, цілеспрямованість і таємнича натура. Рідко можна зрозуміти, що у нього на думці і до якої мети він йде, а сам він цього не розповість. Встановивши довіру з другою половинкою, Скорпіони показують свою романтичну і люблячу сторону.

Читайте такожФен-шуй - що це таке, основні принципи

Відео дня

Хороша сумісність у Скорпіона з Раком, Дівою, Рибами, Козерогом. Рак і Скорпіон мають схожі цінності: вірність, відданість, захист і міцна сім'я. Ці двоє зможуть утворити надійну пару на все життя. Діва і Скорпіон прекрасно доповнюють один одного – перший знак володіє спокоєм і розважливістю, другий – наполегливістю і лідерськими якостями. Союз "Скорпіон-Діва" - це приклад правила протилежностей, що притягуються. Риби також є гарною парою для Скорпіона. У своєму партнері вони знаходять помічника і захисника, з яким їм буде спокійно. Висока сумісність у Скорпіона з Козерогом. Ці сильні і цілеспрямовані характери створять дуже міцний шлюб.

Низька сумісність у Скорпіона з Водолієм і Близнюками. Ці легковажні і волелюбні партнери погано підходять Скорпіону, який шукає стабільність.

Скорпіони багато працюють і не вміють відпочивати / фото ua.depositphotos.com

Дружба Скорпіонів

Скорпіон - надійний товариш. На нього завжди можна покластися. Він не дуже любить шуміти і веселитися, слабо проявляє емоції. Зате у важкий момент він завжди примчить до вас на допомогу. При спілкуванні зі Скорпіоном може здатися, що у нього зовсім немає почуттів. Насправді під панциром у нього вирує океан емоцій, але відкриває він їх лише найближчим друзям. Скорпіон показує себе як добра людина і хороший друг. Тільки не думайте образити і зрадити його – представники цього знака мстять дуже боляче. Висока сумісність в дружбі у Скорпіонів з Тельцями, Раками, Дівами, Козерогами, Рибами, Скорпіонами.

Читайте такожТри знаки Зодіаку ось-ось казково розбагатіють - астрологи

Скорпіони в роботі і бізнесі

Це найбільш цілеспрямований знак зодіаку. Ці люди впевнено і наполегливо йдуть до своєї мети. Вони дуже відповідальні і порядні працівники, до завдання ставляться максимально серйозно. Демонструють чудовий результат. Прагнуть до керівної посади. Скорпіон - дуже строгий і вимогливий начальник, він ставить чіткі завдання і пильно стежить за їх виконанням. Вимагає від підлеглих високої кваліфікації і професіоналізму. Скорпіон не плете інтриги на роботі, не пліткує і не будує підступні плани. Він чесно і наполегливо робить свою справу. Часто вони вибирають одну професію на все життя. Скорпіони добре показують себе в таких професіях: математик, поліцейський, військовий, медик, інженер, будівельник, фінансист, юрист, педагог. Вони не люблять одноманітну монотонну роботу.