Кому не пощастить у травні / фото zinoti.lt

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, на яких в травні чекають біди, розчарування і проблеми в особистому житті. Цей місяць буде для них фатальним.

Діва

Вам варто подбати про своє здоров'я, бо в травні воно може дати збій. Більше відпочивайте, не перенапружуйтеся. Також вам варто більше часу приділити своїй другій половинці, оскільки вона може відчувати себе непотрібною, що призведе до скандалів і навіть можливого розриву стосунків. 

На роботі у вас теж буде напружена ситуація. У травні вам доведеться конкурувати з колегами, доводити, що ви краще. Заздрісники будуть вставляти вам палиці в колеса.

Відео дня

Водолій

Весь травень ви будете перебувати в складних умовах. Доля ледь не кожен день буде ставити вас перед вибором, від якого багато чого буде залежати. Не виключено, що ви можете попастися в лапи шахраїв, через що ризикуєте втратити велику суму грошей.

В цілому травень не буде сприятливим ні для яких угод, нових починань та іншого. Можуть бути проблеми, пов'язані з сім'єю. Однак вже до кінця місяця ви зможете трохи розслабитися.

Нагадаємо, чим обернеться коридор затемнень 2023 для знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: