Водолії можуть "вляпатися" в серйозні проблеми / фото - ua.depositphotos.com

Астрологи склали прогноз на наступний тиждень. З 7 по 14 травня представники двох знаків Зодіаку можуть залишитися без грошей. Новий тиждень боляче вдарять по їхніх гаманцях. Кому варто побоюватися - читайте нижче.

Скорпіон

Представникам цього знака Зодіаку, як вважають астрологи, варто з особливою обережністю поставитися до бажання купити щось нове. Утримайтеся від імпульсивних рішень. Наступного тижня вам краще відмовитися від шопінгу.

Будьте обережні, ви можете втратити чимало грошей, зробивши необдуману покупку. Мало того, що вона не принесе вам радості, так вона ще й може стати причиною величезних проблем. Також стежте за своїми речами, ви можете втратити щось дуже цінне.

Відео дня

Водолій

Водолії можуть "вляпатися" в серйозні проблеми. Представникам цього знака Зодіаку варто з недовірою ставитися до пропозицій від малознайомих людей. Не вірте всім на слово, вас спробують обдурити, хтось вирішить відібрати у вас всі гроші.

Крім цього, астрологи радять Водоліям бути уважними на роботі. Ви можете серйозно посваритися з начальством. Все може закінчитися депреміюванням або навіть звільненням.

Нагадаємо, раніше екстрасенс попередила про початок небезпечного періоду, який принесе чимало труднощів і проблем.

Вас також можуть зацікавити новини: