Цим знакам дуже не пощастить / фото kadinim.com

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, для яких серпень обернеться болісним розставанням з коханою людиною. Ви будете перебувати в депресивному стані весь місяць.

Рак

Рак - це занадто сентиментальний і спокійним знак Зодіаку, тому для балансу і гармонії вони знаходять собі більш експресивних партнерів. Однак через різні характери у них часто бувають непорозуміння. Раки хочуть сидіти вдома і насолоджуватися затишком, а їхні партнери хочуть розважатися і підкорювати цей світ. 

Відео дня

Саме на цьому грунті у них може виникнути скандал, який і призведе до розставання. Астрологи радять вам не впадати у відчай, а шукати партнера, з яким у вас будуть схожі погляди на життя.

Близнюки

Близнюки - ще один знак Зодіаку, якому не пощастить у стосунках. Проблема в тому, що ви часто носите рожеві окуляри, ніяк не намагаючись зрозуміти, що в житті можуть відбуватися різні події і не завжди приємні.

Однак уже в серпні рожеві окуляри спадуть з вас, тоді ви побачите те, що не хотіли помічати. Можливо, ви потрапили в любовний трикутник, але навіть не здогадувалися про це. Вже в кінці літа все стане на свої місця, карти розкриються, а ви будете в шоці від усього, що відбувається.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три щасливчика серпня.

Вас також можуть зацікавити новини: