Двом знакам Зодіаку незабаром дуже не пощастить / depositphotos.com

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, на яких чекають великі розчарування і втрати в наступному році. Чорний Водяний Кролик не принесе їм щастя і удачу.

Діва

Вже в середині 2023 року ви можете втратити близьку людину. І мова не йде про смерть. Швидше за все, ви розірвете стосунки з людиною, яка була для вас другом, партнером, людиною, яка буквально заміняла вам весь світ. Пам'ятайте: якщо виникає проблема у стосунках, винні завжди обидва. Вам варто поговорити по душам з рідною людиною, з'ясувати причину її невдоволення, розповісти про свої почуття. Раптом вам пощастить і ви зможете хоча б залишитися друзями, а не розійтися на ворожій ноті.

Терези

На вас також чекають великі розчарування в коханні. Ви занадто багато уваги приділяєте всім оточуючим, але не тільки своїй другій половинці. Ви любите фліртувати, загравати, не проти і завести роман на стороні. Ваша кохана людина довго це терпіла і закривала очі на такі ваші слабкості, проте вже в 2023-му вона перестане це робити і всерйоз задумається над тим, щоб піти від вас. Чи можете ви врятувати ситуацію? Навряд. Це буде для вас хорошим уроком на майбутнє. Займіться собою, зверніться до психолога і усвідомте, що зради ні до чого доброго не приводять.

Відео дня

Нагадаємо, тільки три знаки Зодіаку будуть купатися у грошах цієї зими.

Вас також можуть зацікавити новини: