У першій декаді червня у Тельців очікується зростання побутових проблем / mlady.org

Астрологи назвали головних "невдах" червня за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Телець

Читайте такожАстрологи назвали найбільш привабливих жінок за знаком ЗодіакуВ першій декаді червня у Тельців очікується зростання побутових проблем. У них є духовні причини, з якими доведеться боротися, щоб запобігти появі таких негараздів. Початок місяці астрологи радять проводити з близькими людьми. Потрібно більше спілкуватися, частіше разом відпочивати і йти назустріч один одному у всьому. Інші два десятки днів зірки і планети допоможуть провести в максимальній зайнятості справами по роботі. Також нічні світила підкажуть вірний шлях в любові всім, хто перебуває в активному пошуку другої половинки. Це прекрасний час для побачень, любовних зізнань, швидкоплинних романів і знайомств.

Відео дня

Стрілець

У перші дні червня у Стрільців можуть прокинутися їх найгірші риси характеру. До затемнення 5 числа варто проявляти якомога менше негативних емоцій стосовно оточуючих. До цього дня включно Стрільців можуть відвідувати депресивні думки. Також є ймовірність того, що Стрільці стануть більш вразливими, м'якими і чутливими.

До 20 червня обстановка у всіх сферах нормалізується. Зірки і планети принесуть Стрільцям багато добра і позитиву, удачі і успіху. 21 числа знову буде затемнення, яке змінить енергетичний фон на більш негативний. У поведінці Стрільців може з'явитися неврівноваженість. Також велика ймовірність загострення страхів і комплексів.

Водолій

У кожного Знака Зодіаку є свої вади та слабкості. У перші пару тижнів червня загостряться негативні сторони Водоліїв. Вони стануть причиною деяких невдач і зривів планів. Можуть почастішати скандали і сварки. Варто виявляти особливу обережність у далеких поїздках і в цілому бути обачнішими в якості водія і пішохода. У другій половині місяця енергетичні запаси Водоліїв почнуть різко поповнюватися. Це сприятливо відіб'ється на заробітках, любові, домашніх справах. У спілкуванні з оточуючими протягом усього червня Водоліям варто проявляти більше гнучкості. Якщо йти на компроміси, можна буде вибити для себе найкращі умови. Війна до добра не доведе.