Скорпіони можуть дізнатися, що кохана людина постійно їм брехав / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на новий тиждень (з 1 по 7 травня). Вони попередили про те, що найближчі дні можуть стати справжнім випробуванням для представників двох знаків Зодіаку, вони потонуть в скандалах і можуть втратити кохання усього свого життя. Кому варто бути обережніше - читайте нижче.

Скорпіон 

Скорпіони можуть дізнатися, що кохана людина постійно їм брехала. Вам буде неприємно почути гірку правду. Можливі сльози, скандали і навіть розлучення. Представники цього знака Зодіаку можуть зрозуміти, що більше не хочуть бачити поруч з собою брехунів і зрадників.

Дозвольте собі трохи посумувати, але не варто впадати у відчай. Знайдіть в собі сили і твердо вирішіть, що будете рухатися далі. Залиште образи в минулому і не звинувачуйте себе у тому, що не всі вміють зберігати вірність.

Відео дня

Водолій

Астрологи вважають, що Водолії можуть постраждати через свої ж вчинки. Можливо, ви будете провокувати свого обранця і в підсумку доб'єтеся свого, все закінчиться грандіозної сваркою. Подумайте, чи потрібні вам скандали.

Водоліям варто бути м'якше з тими, кого вони люблять. Цінуйте близьких вам людей і не ображайте їх через дрібниці. Представники цього знака Зодіаку не завжди стримують емоції, а наступний тиждень може максимально загострити ситуацію.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку відродяться з попелу до кінця весни.

Вас також можуть зацікавити новини: