4 найпатріотичніші знаки зодіаку / фото УНІАН

Повномасштабна війна, розв'язана Росією в Україні, по-різному вплинула на кожну людину і змусила продемонструвати справжнє обличчя багатьох українців. Хтось готовий самовіддано боротися з ворогом, дивлячись окупанту в очі, хтось не покладаючи рук працює в тилу задля розвитку економіки батьківщини, а хтось шукає шляхи, як втекти якомога далі й покинути неньку в найскрутнішу хвилину - кожному своє, як то кажуть.

Астрологи ж вирішили спитати думки зірок і назвали свою версію найбільш патріотичних знаків Зодіаку.

Телець

Відео дня

Суворі та мовчазні патріоти, які не розкидаються гучними словами, не ставлять патріотичні аватарки та не набивають тату з гербом України. Для них патріотизм - це дії, а не піар. Зробити внесок у благодійний фонд, стати донором крові, а то й навіть віддати життя за Батьківщину - це про них!

Рак

Виявляють свою любов до України зі зброєю в руках, але значно сильнішою за Джавелін чи Байрактар. Їхня зброя - знання! У такий спосіб вони роблять просвіту серед населення, щодня подають правильний приклад для наслідування.

Терези

Активно вступають до інтернет-війська, а потім займаються блокуванням ворожих сайтів, передають інформацію про пересування російських окупантів та пояснюють, чому принцип "какая разніца" шкідливий та небезпечний для України.

Скорпіон

Зазвичай, у них почуття патріотизму обмежується порогом власного дому: за своє вони готові боротися до кінця. Та все ж, в окремих випадках можуть взяти до рук зброю і стати на захист як сусідів, так і країни в цілому.

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вже влітку можуть повернутися в Україну, попри те, що війна все ще триває.

Вас також можуть зацікавити новини: