Хто може повернутися додому / фото pixabay.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які вже влітку можуть повернутися в Україну, попри те, що війна все ще триває.

Скорпіон

Скорпіонам найскладніше залишати свої будинки, бо вони є головними патріотами своєї країни. Це ті люди, які сміливо йдуть захищати свою країну від ворогів і борються за її свободу. У бою вони досить серйозні противники, всю свою злість направляють в потрібне русло заради перемоги. У червні вони вже можуть повернутися додому і знову стати на захист Батьківщини.

Терези

Терези - це дуже справедливий знак Зодіаку, який ніколи не пробачить Росії напад на Україну. Вони будуть боротися за своє до останньої краплі крові, і таки вистоять і переможуть. Вони могли виїхати з України в перші дні повномасштабного вторгнення через загальну паніку, але вони обов'язково повернуться, щоб відновити справедливість.

Відео дня

Телець

Ті Тельці, яким довелося покинути рідний дім, дуже переживають з цього приводу. Вони не звикли бігти, ховатися і рятуватися. Це впертий знак Зодіаку, якого ніщо не зламає і не налякає. Вони дуже цінують комфорт, а тому будуть боротися за нього до кінця. У червні вони вже зможуть повернутися додому, щоб налагодити свій ритм життя і відчути домашнє тепло.

Нагадаємо, молодик у Близнюках 30 травня змінить долю трьох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: