Що обіцяє Близнюкам гороскоп на грудень 2023 / pixabay.com

В останньому місяці року Близнюків, окрім Нового року, що наближається, хвилюватиме ще одне питання - який вплив ви справляєте на людей у діловій сфері та особистій. Намагайтеся ні над ким не домінувати, навіть якщо дуже хочеться, і про все домовлятися. Це час, коли минуле потрібно залишити в минулому і рухатися назустріч новому. Що ще радить гороскоп для Близнюків - читайте нижче.

Гороскоп кар'єри та фінансів на грудень 2023 

У Близнюків у грудні буде можливість добре заробити через партнерство та співпрацю. Починається вдалий період для укладення різних угод і договорів. Будьте обережні з конкурентами: можлива заздрість і навіть агресія з їхнього боку. Постарайтеся залагодити ситуацію мирно, інакше, якщо вона вийде з берегів, справа може дійти до суду.

Головна порада місяця: вчіться досягати компромісу в будь-якій спірній ситуації. Це дуже виручить вас не тільки зараз, а й у майбутньому.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2023 

Сімейні Близнюки в грудні навчаться розуміти себе, свої почуття і бажання. Зірки радять вам трохи змінити формат своїх стосунків і дати партнеру більше вільного простору. Ви відчуєте, що стосунки стали міцнішими і глибшими. Початок зими - гарний час для вступу в шлюб.

Самотнім Близнюкам також варто довіритися почуттям і відкрити серце. І, цілком імовірно, незабаром знайдеться той, хто зможе зрозуміти вашу тонку і вразливу душу. 

Гороскоп здоров'я на грудень 2023

У передсвятковій метушні Близнюки можуть забути про своє здоров'я. Це в корені неправильно. Важливо стежити за здоров'ям навіть у завантажені дні: висипатися, харчуватися здоровою їжею і намагатися бути фізично активними. Це допоможе залишатися у формі й уникнути проблем зі здоров'ям у свята.

Сприятливі дні в грудні: 5, 15, 19, 21, 27, 31 число.

Коли потрібно бути обережними: 3, 11, 18, 26 грудня.

Раніше ми публікували місячний календар на грудень 2023 з сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: