Гороскоп для Близнюків на жовтень 2023 / pixabay.com

У жовтні 2023 року Близнюки займатимуться домом і сімейними справами, вирішуватимуть проблеми близьких і знайомих, а також організаційними робочими питаннями. Особливо напруженим буде час до 12 числа, часом доведеться просити допомоги в інших. Друга половина місяця буде спокійнішою, але тільки тому, що справи застопоряться через обставини, що склалися. Не клеїтися буде і в особистому житті. Ваші нестандартні рішення допоможуть знаходити вихід із ситуації, а вже з 25 числа ви зможете зітхнути з полегшенням і сміливо йти до нових вершин. Більш докладно розповість гороскоп для Близнюків на місяць.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2023

У жовтні Близнюкам зірки радять на роботі керуватися своїм розумом та ідеями, а також підтримувати дружні стосунки з колегами - вам може знадобиться їхня допомога. Близнюкам-бізнесменам у середині місяця вдасться укласти вигідні угоди. 

Фінансове становище буде стабільним, великого прибутку чекати не варто, але слід уникати і надмірних витрат - не робіть покупки, які вам поки не по кишені, інакше на вас чекають проблеми з грошима. Будьте економнішими, попереджає гороскоп на жовтень 2023.

Відео дня

Гороскоп кохання на жовтень 2023 

В особистому житті в жовтні 2023 у Близнюків буде нестабільно. Вам доведеться робити вибір між серцем і розумом, але правильним буде знайти компроміс. Можливо, ви дізнаєтеся якусь таємницю вашої другої половинки, що сильно вас засмутить. Криза у стосунках або погіршить їх, або, навпаки - зробить міцнішими.

Неодруженим Близнюкам зірки пророкують стосунки з людиною з минулого, а ось із новими любовними знайомствами цього місяця не складеться.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2023 

У другому місяці осені енергії Близнюкам буде не бракувати - вистачить і на роботу, і на друзів, і на особисте життя. Зберігайте гарний настрій і можете починати загартовуватися, щоб зміцнити здоров'я до зими. Водночас не перегрівайтеся на сонці.

Дієти цього місяця будуть безрезультатними, тому краще приділіть час спорту. Відмовтеся від дуже жирної їжі на користь овочів і фруктів. Намагайтеся висипатися і відпочивати та адекватно оцінюйте свої ресурси перед тим, як звалити на плечі якусь роботу, радить гороскоп для Близнюків.

Раніше ми публікували місячний календар на жовтень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: