Гороскоп для Овна на жовтень / фото ua.depositphotos.com

Поточний місяць повинен стати для Овнів відправною точкою в самовдосконаленні. У представників вогняного знака вийде розібратися не тільки зі своїми цілями, але і з оточенням. Астрологи рекомендують бути обережнішими і не довіряти всім підряд.

Раніше ми розповідали про те, які вони - найсміливіші знаки Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

У жовтні Овни зможуть проявити всі свої здібності / ua.depositphotos.com

З 1 по 10 жовтня не варто розпорошуватися на випадкові події. Астрологи рекомендують займатися тільки важливими справами. Також вам доведеться займатися стратегічними питаннями по роботі і орієнтуватися тільки на тих людей, які мають стійкі позиції.

Відео дня

Ближче до 8 жовтня активність на роботі підвищиться, правда, зворотною стороною цієї активності може виявитися надмірна імпульсивність. Овни захочуть показати колегам свою перевагу. З 14 по 22 жовтня астрологи рекомендують бути особливо уважними по відношенню до документів, щоб уникнути неприємностей в листопаді.

Фінансову ситуацію місяця можна назвати нейтральною, але в останній декаді жовтня можливе велике грошове надходження. Відкладати їх не варто, краще витратити на свої задоволення.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Жовтень буде неоднозначним місяцем / depositphotos.com

Самотні Овни отримають унікальну можливість провести кілька важливих бесід. Жовтень дасть вам ситуації, в яких у вас вийде з'ясувати, хто гідний вашої уваги, а хто - ні.

Читайте такожМісячний календар на вересень 2021: фази місячного циклу в першому місяці осеніПредставники вогняного знака, у яких вже є відносини, потраплять під протиріччя. Ваша близька людина може почати вести себе некоректно і дивно. Для того, щоб зберегти відносини, вам доведеться підлаштовуватися під неї. Постарайтеся бути більш гнучкими, але не бійтеся - серйозних сварок не буде. 

З 23 жовтня ви ризикуєте потрапити під негативний вплив Марса і стати агресивнішими. Зірки рекомендують бути більш уважними до близьких і не зриватися на них.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Будьте обережні, щоб не захворіти / ua.depositphotos.com

З 1 по 9 жовтня ваша імунна система ослабне через негативний вплив Меркурія. Великі шанси підхопити вірус, тому включіть в свій раціон цитрусові і частіше займайтеся спортом. 

Друга декада місяця пройде під впливом Венери, тому це найкращий час, щоб сходити до косметолога або на масаж. 19 і 20 жовтня - кращі дні для поїздок за місто.

З 25 по 31 жовтня не зациклюйтеся на своєму самопочутті, інакше ризикуєте знайти статус іпохондрика. Проте, бережіть себе від застуд і уважно стежте - чи не загострюються хронічні захворювання.

Вас також може зацікавити: