Гороскоп для Рака на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що чекає на Раків у січні 2024 року. За його словами, цьому знаку Зодіаку належить добре попрацювати. У цей місяць закладається основа для майбутніх успіхів.

Виконати задумане буде нелегко, справи заберуть чимало сил. Не поспішайте засмучуватися, якщо не досягаєте результату відразу. Наберіться терпіння. У справах вам необхідно проявляти свої найкращі якості - практичність, відповідальний підхід і логічне мислення.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Рака в січні 2024 року

Перший місяць 2024 року один з найважливіших в житті раків. Будуть актуальними ті ж питання, що в березні і травні. Практично всі сили йтимуть на вирішення робочих питань. При такому напруженому графіку особливо важливо знайти баланс між справами і відпочинком. Звертайте увагу на самопочуття. Перевантажувати організм в січні 2024 небезпечно, ризикуєте захворіти або заробити нервовий зрив.

В середині місяця добре вдаються зміни в звичному розпорядку. Можна відправитися в подорож, відрядження, спробувати новий вид спорту, переїхати в новий офіс, квартиру. Бізнесменам рекомендується переглянути організацію робочого процесу в офісі. Тим, хто має хронічні захворювання - поїхати в санаторій.

В останні дні січня у Раків може не скластися спілкування з оточенням. Я раджу не брати участь в інтригах і скандалах, які вас не стосуються. Щоб рік пройшов в мирі і благополуччі, потрібно поглянути на себе, впорядкувати свій внутрішній світ.

Любовний гороскоп

Особисте життя буде йти по накатаній. Ракам, які перебувають у відносинах, ймовірно, доведеться займатися побутом зі своїм партнером. Обстановка не дуже романтична, але і не конфліктна. На початку місяця можливий сюрприз від коханої людини. Цього місяця добре вирішувати питання, що стосуються дітей та благоустрою будинку.

Самотні Раки захочуть пуститися в любовні пригоди, але тоді інші сфери можуть постраждати. Доведеться вибирати між особистим життям і кар'єрою. Врахуйте, якщо ви налаштовані на серйозні відносини, доведеться зупинитися на одному варіанті. Розвивати кілька любовних зв'язків паралельно не вийде - вас можуть викрити. Головний секрет особистого щастя в січні 2024 року полягає в тому, щоб закохатися самому, всім серцем і по-справжньому.

Гроші та кар'єра

У січні 2024 року зможуть збагатитися творчі Раки. Принесуть прибуток проекти, пов'язані з мистецтвом, рекламою, рукоділлям. Фінансове становище буде зміцнюватися, якщо показувати себе з найкращого боку, брати ініціативу в свої руки, а не чекати, коли партнери або начальство зроблять вигідну пропозицію. Якщо дивитися в цілому, в січні дохід збільшиться, але зростуть і витрати. Планування сімейного бюджету допоможе витратити гроші з розумом, отримати вигоду і задоволення від покупок.

Що стосується кар'єри, істотних змін у січні 2024 року не передбачається. Обсяг роботи, найімовірніше, значно збільшиться. Проекти і завдання можуть зустрічати багато перешкод. Ракам знадобиться сила волі і терпіння, щоб все вирішити. У крайніх ситуаціях я раджу звернутися за допомогою до впливових особистостей, фахівців або просто колегам. Переговори та співпраця будуть плідними. Ви також можете раптово відкрити в собі організаторські здібності.

Здоров'я

Сонце в шостому будинку вказує на необхідність подбати про своє здоров'я. Раку в січні 2024 року потрібно повноцінно харчуватися і добре висипатися. Якщо щось турбує, обов'язковий похід до лікаря. Ніякого самолікування, зараз це може закінчитися плачевно. Особливо небезпечний період-з 12 по 14 Січня і третя декада місяця. До цього часу багато раків відчують сильну втому. Можливі підвищена нервозність, загострення хронічних захворювань, підвищення температури тіла.

Під ударом може виявитися шлунково-кишкового тракту. Ракам, які страждають від проблем з травленням, рекомендується дотримуватися спеціальної дієти. У січні 2024 року краще не пробувати нових продуктів і страв. Слідкуйте за тим, щоб їжа була завжди свіжа і не забувайте про фізичні навантаження. Проста десятихвилинна зарядка вранці додасть бадьорості і підвищить імунітет.

Сприятливі дні: 16, 20, 23, 28, 30.

Несприятливі дні: 4, 18, 21, 26.

Вас також можуть зацікавити новини: