Гороскоп для Скорпіонів в жовтні / depositphotos.com

В цілому, місяць вважається досить сприятливим для представників водної стихії. Скорпіони повинні більше уваги приділяти аналізу і тверезому погляду на речі. Якщо піти на поводу у емоцій, то ви не зможете тверезо оцінити вчинки свої або оточуючих.

Раніше ми розповідали, який гороскоп для Терезів в жовтні склали астрологи.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Будьте раціональніше і не піддавайтеся на емоції / pixabay.com

Перша декада місяця ідеально підходить для того, щоб завершити розпочаті справи. Особливо позитивним енергетично буде 8 число. Усередині Скорпіонів прокинеться комерційна жилка і матеріалізм, що істотно спростить завдання щодо поліпшення фінансового стану. На репутації теж позначиться позитивно.

Відео дня

У другій половині жовтня вам захочеться більше працювати - підвищиться працездатність. Будьте обережні - 17 жовтня можливе підвищення нервозності, так що, будьте уважні при підписанні документів і роботі з грошима, інакше є великий ризик припуститися помилки.

До 23 жовтня Скорпіони будуть кидатися і хапатися за кілька справ одночасно. Постарайтеся взяти себе в руки і зосередитися на чомусь одному. До кінця місяця ситуація налагодиться, а внутрішній стан стабілізується. 

У фінансовому плані жовтень буде стабільним. Можливе додаткове джерело доходів у сфері нерухомості або матеріальна підтримка від близьких.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Великі шанси зустріти кохану людину / pixabay.com

Астрологи попереджають, що дуже багато Скорпіонів в цьому місяці кардинально змінять своє особисте життя.

Самотні представники знака на початку і в кінці жовтня можуть зустріти свою половинку. З 1 по 7 число можливі знайомства з новими людьми, серед яких буде ваша ідеальна людина. Особливо варто звернути увагу на 3 і 4 жовтня - у цей період на вас впливає Місяць і Венера, що підсилює енергетичний фон.

Читайте такожГороскоп на 5 жовтня: що завтра чекає на всі знаки ЗодіакуСкорпіони, які вже знаходяться у відносинах, повинні бути м'якше і перестати пред'являти до партнера завищені вимоги. Пам'ятайте про те, що поруч з вами знаходиться жива людина і у неї теж є почуття. 17 і 18 числа можливі сплески ревнощів з боку коханої людини, постарайтеся не реагувати на це занадто гостро.

Для сімейних Скорпіонів жовтень - вдалий час, щоб почати робити ремонт або оновити інтер'єр квартири. Всі покупки виявляться довговічними і практичними, крім того, старші родичі допоможуть вам у всіх починаннях. 

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Астрологи радять дбайливо ставитися до здоров'я / фото ua.depositphotos.com

У другому місяці осені представники водної стихії не можуть похвалитися сильною енергетикою і стабільним внутрішнім станом. Можливі припливи сонливості або хронічної втоми. Особливо це стосується літніх людей - астрологи рекомендують стежити за тиском.

З 1 по 9 жовтня можна провести курс турботи про дихальні шляхи. Навчіться робити дихальну гімнастику, частіше провітрюйте квартиру і робіть вологе прибирання. Людям, які працюють на шкідливих виробництвах, рекомендується носити маски і респіратори.

У період з 11 по 21 жовтня ваш знак буде аспектувати Марс, а це призведе до раптових спалахів гніву. Зірки вважають, що ви зобов'язані навчитися це контролювати. Спробуйте медитувати або скористайтеся психологічними техніками під час стресу, наприклад, порахуйте до десяти перш, ніж відреагувати на ситуацію.

Сонце буде впливати на Скорпіонів в кінці місяця, тому ніяких проблем зі здоров'ям у вас не буде. Настрій покращиться, як і загальний стан організму. Навіть якщо поруч з вами виявиться хворіюча людина - підбадьорте її, а не страждайте разом з нею.

Вас також може зацікавити: