Астрологічний прогноз для Терезів у жовтні / depositphotos.com

У жовтні Терези відчують свободу дій і отримають різні шанси від Всесвіту. Вам відкриються можливості для врегулювання питань, пов'язаних з будь-якою сферою життя. Головне - не боятися і звертати увагу на знаки.

Раніше ми розповідали, що колір очей говорить про ваш характер.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Терезам доведеться багато працювати / фото ua.depositphotos.com

Астрологи кажуть, що 2\3 місяця ви будете наполегливо працювати для того, щоб зміцнити свої позиції і поліпшити матеріальний стан. Прикладайте зусилля, укладайте угоди, ведіть переговори - робіть все для досягнення успіху.

Відео дня

З 1 по 10 жовтня у Терезів з'явиться можливість розширити коло знайомств. Будьте уважні - люди, які особливо хочуть з вами спілкуватися 11 і 12 жовтня, можуть нашкодити. Всі пропозиції, які надійдуть до вас за ці два дні, краще відсунути на кінець місяця. В цілому, намагайтеся бути м'якше і не "лізти на рожен". 

13 і 14 жовтня зірки радять розслабитися і відпочити, тому що третій тиждень жовтня буде особливо напруженим. Особливо це стосується наукових співробітників, бухгалтерів і тих, хто працює з фінансами. Трохи більш приємною ситуація виявиться для людей творчих професій. 

В цілому, по частині фінансів, місяць вас порадує - доходи зростуть, витрат буде менше, та й ті, в основному, пов'язані з рідними і близькими.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Робіть правильний вибір / фото : ua.depositphotos.com

Одиноким Терезам астрологи рекомендують бути більш відкритими до навколишнього світу. Якщо ви хочете знайти партнера для довгострокових відносин, спробуйте змінити імідж - пофарбувати волосся, оновити гардероб. Ділові та дружні поїздки у першому і другому тижні місяця цілком можуть подарувати вам ідеальну людину для кохання.

Читайте такожСправжні нарциси: названо найбільш самозакохані знаки ЗодіакуПредставники знака, які вже знаходяться у відносинах, стануть перед вибором. Вам доведеться або боротися за поліпшення "погоди в будинку", або розлучитися і знайти когось іншого. З 11 по 21 число краще ніяких рішень не робити - дні несприятливі для розумової діяльності. Така ж ситуація складається і в третій декаді місяця.

Сімейні Терези відчують любов і турботу від близьких, спільне проведення часу з ними подарує радість. Один нюанс - з 16 числа можливі непорозуміння, але не сприймайте їх близько до серця - помиляються всі.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Позбавтеся від негативних емоцій / pixabay.com

В першій декаді місяця стан здоров'я різко покращиться. Наприклад, якщо у вересні ви хворіли, то в жовтні недуга відступить. Давно планували зайнятися спортом - зробіть це. Вибирайте кардіотренажери, як кращу альтернативу силовим тренуванням.

З 12 по 19 жовтня ваш знак буде аспетувати Чорний Місяць, тому можливі неприємні відчуття в різних частинах тіла. Причина - накопичені негативні емоції. Якщо у вас не вийде позбутися тяжкого тягаря самостійно, зірки радять звернутися до психолога. 14 і 15 жовтня - найбільш сприятливі дні.

Останні 10 днів місяця ознаменуються шикарним настроєм і хорошим самопочуттям. Ви будете сповнені сил і енергії, захочете великих звершень і яскравих спогадів. Будьте обережні і в пориві емоцій не нехтуйте відпочинком.

Вас також може зацікавити: