Гороскоп для Терезів на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп на січень 2024 року для Терезів. За його словами, з наближенням зимових свят багатьох охоплює бажання завершити побільше справ. Це похвально, але гороскоп для Терезів на січень 2024 року радить не поспішати. Якщо якась справа забуксувала, не форсуйте події. 

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Що чекає на Терезів у січні 2024 року

В цілому другий місяць року для Терезів стане досить успішним. Ви будете бадьорі і енергійні, і не виключено, що вам захочеться змін. Наприклад, зробити ремонт в будинку, купити меблі, змінити місце роботи або освоїти нову професію.

Відео дня

Власне, потяг до змін буде супроводжувати вас протягом усього місяця. Не чиніть опір цьому бажанню. Хочете відправитися в подорож? Провести Новий рік в незвичайній обстановці? Або придумали щось ще, що дозволить вам вирватися з буденності? Прекрасно, дійте, одноманітність зараз не для вас!

Крім іншого, січень сприятливий для самоосвіти і розширення кругозору. Читайте корисні книги, прокачуйте професійні навички, вивчайте іноземні мови. Це допоможе не тільки вашому розвитку, але і дасть можливість насолодитися процесом самовдосконалення.

Однак, не забувайте про відпочинок і своєчасне відновлення сил. Знайдіть баланс між активністю та розслабленням, щоб уникнути вигорання та бути на висоті у всіх сферах життя.

Любовний гороскоп

На самотніх Терезів в січні чекає чимало цікавих зустрічей, ви будете активно спілкуватися, знайомитися. І не виключено, що у вашому оточенні з'явиться людина, відносини з якою переростуть в довгий, серйозний роман або навіть шлюб. Однак спочатку зірки радять зберегти нову любов в таємниці і не афішувати зв'язок, щоб уникнути пересудів і пліток.

У життя сімейних Терезів січень принесе деяку нестабільність. Будьте готові до непорозумінь і розбіжностей з другою половинкою. Не виключено, що вам знадобиться трохи більше терпіння і зусиль для того, щоб зберегти мир в будинку і уникнути конфліктів. Але навіть якщо уникнути сварки не вдасться, не рубайте з плеча - пам'ятайте, це всього лише невдалий період, який обов'язково закінчиться.

Гроші та кар'єра

У січні ви цілком можете домогтися визнання ваших заслуг і отримати можливість просунутися по кар'єрних сходах. Але для цього потрібно бути трохи активніше, а в деяких випадках і проявити невластиву вам самовпевненість і навіть нахабство. Не соромтеся говорити про свої минулі заслуги, проявляти ініціативу і братися за складні завдання. У вас достатньо знань, щоб впоратися з ними на відмінно, і ваші перемоги не вислизнуть від уваги начальства і колег.

У фінансовій сфері все благополучно, і причин скаржитися на матеріальне становище у вас не буде. Зірки прихильні до вас, і в січні ймовірні приємні сюрпризи у вигляді незапланованого прибутку, щедрої премії тощо. Головне, розпорядитися сумою, що потрапила до вас, розумно, а не розтратити її через дрібниці, піддавшись імпульсивному пориву "пожити красиво". І сумнівних проектів, які обіцяють величезні дивіденди в найближчому майбутньому, краще уникати, найімовірніше, це чергова "піраміда".

Здоров'я

Більшість людей, народжених під цим знаком, не мають серйозних проблем зі здоров'ям і залишаються активними до глибокої старості. Але є фактори, які можуть найбільш негативно позначитися на самопочутті Терезів - це нервове перенапруження, недосипання і відсутність можливості насолодитися самотністю. Не маючи часу відпочити, як слід, представники цього знака страждають мігренню, апатією, безсонням. А якщо в анамнезі присутні хронічні захворювання, в такій ситуації ризик загострення дуже високий.

Зірки радять Терезам подбати саме про якісний відпочинок - висипатися, не допускати перевтоми, давати собі можливість відпочити не тільки фізично, а й емоційно. Дотримуючись цих рекомендацій, ви відчуєте себе чудово.

Сприятливі дні: 5, 10, 16, 21, 27, 30.

Несприятливі дні: 6, 13, 20.

Вас також можуть зацікавити новини: