Прогноз по картах Таро на серпень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Карти Таро - це колода з 78 карт, які здавна використовуються у ворожіннях та магічних ритуалах. Езотерики вірять, що Таро відкривають людині її майбутнє, попереджають про можливі помилки та наставляють на правильний шлях. Ми склали гороскоп карт Таро на серпень 2023 року для кожного знака Зодіаку і розшифрували послання від карт   на останній місяць літа.

Відео дня

Овен

Карта місяця: Зірка

У серпні Овни слідуватимуть за Зіркою, тобто заповітним бажанням або метою, якої вони найбільше прагнуть. При цьому людина завжди знає, що для неї Зірка. Карта радить Овнам повірити у свою Зірку, наполегливо прагнути до неї та працювати для своєї мрії - у серпні вона стане цілком досяжною. Якщо не постараєтеся зараз, то другого шансу може не бути.

Телець

Карта місяця: Сім мечів

У серпні Тельці часто хитруватимуть, уникатимуть конфлікту обхідними шляхами і добиватимуться успіху не дуже чесними способами. Можливо вам доведеться бути нещирими у спілкуванні та частіше лестити людям, щоб завоювати їхню симпатію. Загалом це не погано, адже в нашому житті не завжди варто діяти напролом. Але краще все ж таки не захоплюватися інтригами і не влазити в скандали.

Близнюки

Карта місяця: Дама пентаклей

Серпень для Близнюків буде місяцем надійності, стабільності, сімейного затишку. У них настануть ситі і безтурботні часи. Близнюки поринуть в побутові "земні" турботи - ремонт в домі, створення затишної атмосфери, приємні покупки. Матеріальний стан помітно покращиться. Про творчість і високі матерії на місяць краще забути.

Рак

Карта місяця: Десятка жезлів

Прогноз карт Таро на серпень попереджає Раків, що в серпні вони витратить багато сил на те, щоб впоратися з давно затіяною справою. Наприкінці літа доведеться більше працювати і часто пересилувати себе. Робота буде важкою не стільки фізично, а скоріше морально - ви сприйматимете її як покарання і важкий тягар. Часто Раків мучитимуть докори совісті через те, що вони зробили щось недостатньо добре. Карта радить вам розслабитися - нічого страшного не станеться, якщо ви десь не впораєтеся.

Лев

Карта місяця: Лицар мечів

Левів очікує напружений і насичений подіями місяць. Карта віщує, що в серпні ви будете абсолютно впевнені в своїй правоті і будь-яка незгода розлютить вас. А оскільки різних подій і дискусій за місяць буде багато, то і злитися ви будете часто. Гороскоп радить вам не заводитися на пустому місці і простіше ставитися до критики.

Діва

Карта місяця: Справедливість

У серпні на Дів чекає кармічний удар - приготуйтеся зіткнутися з наслідками своїх вчинків. Чи будуть ці наслідки позитивними або неприємними - залежить лише від ваших ранніх дій. Ситуації в серпні будуть цілком буденними, наприклад, похід до лікаря або зустріч зі знайомим, але пройдуть вони так, як ви заслужили. Карта також попереджає Дів, що всі ваші дії цього місяця матимуть наслідки.

Прогноз карт Таро на серпень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта місяця: Закохані

У серпні Терезам доведеться прийняти складне і сміливе рішення, ґрунтуючись на своїх почуттях. Після вибору настануть наслідки, тож підходьте до нього відповідально. Можливо, це рішення стосуватиметься любовної сфери і буде перевіркою щирості ваших почуттів, якимось любовним випробуванням. Якщо ви у відносинах, то карта рекомендує вам виконувати всі зобов'язання і клятви, дані партнеру.

Скорпіон

Карта місяця: Король чаш

Карта інформує Скорпіонів - у вас є близький друг чи надійна людина, якій ви зможете повністю довіритися цього місяця. Ця людина надасть вам неоціненну підтримку і направить на правильний шлях, коли ви заплутаєтесь. Не відштовхуйте від себе близьких і не цурайтеся допомоги, і тоді ви точно не будете самотніми в серпні.

Стрілець

Карта місяця: Десятка чаш

Карта Десятка чаш означає домашній затишок, гармонію та сімейну близькість. У серпні Стрільцям варто частіше проводити час із рідними – це зробить вас по-справжньому щасливим. Саме у себе вдома ви знайдете комфорт та безпеку. А у відносинах з другою половинкою ви насолодитеся ідеальним порозумінням.

Козоріг

Карта місяця: Четвірка пентаклів

Наприкінці літа Козероги зможуть насолодитися заслуженим спокоєм, впевненістю у завтрашньому дні, стабільністю планів. Вам захочеться передбачуваності та тиші у серпні, і все так і буде. Ви нарешті отримаєте контроль над життєвою ситуацією, якого вам давно не вистачало. Однак карта також містить попередження для Козерогів – у прагненні зберегти нинішню стабільність ви можете стати егоїстичними та байдужими до чужих проблем.

Водолій

Карта місяця: Пустельник

Останній місяць літа буде навіювати Водоліям меланхолійний, філософський настрій. Ви часто міркуватимете про життя і своє призначення в цьому світі. Кілька разів Водолії відчують самотність, але вона не пригнічуватиме вас, а допоможе розібратися в собі. Прогноз карт Таро для всіх знаків радить виділити хоча б кілька днів на місяць, щоб усамітнитися подалі від усіх людей та будь-яких гаджетів.

Риби

Карта місяця: Дев'ятка мечів

Серпень буде для Риб складним місяцем в емоційній сфері - вас постійно будуть терзати тривоги, страх і почуття провини. Карта Дев'ятка мечів передрікає, що вас гнітить якась сильна негативна емоція, позбавляючи спокою. У фінансовому плані в серпні все буде не райдужно, а в сфері здоров'я можливе безсоння. Гороскоп радить вам більше відпочивати і розібратися зі своїми тривогами.

Вас також можуть зацікавити новини: