Прогноз карт таро на грудень / фото depositphotos.com

Люди здавна шукали в картах таро попередження від долі і натяки на майбутнє. Карти таро підказують нам, які труднощі нас чекають і як варто вчинити в непростій ситуації. Гороскоп карт таро для всіх знаків Зодіаку розповість, яким буде для вас грудень і як вдало провести останній місяць року.

Овен

Карта місяця: Пустельник

У грудні Овнам буде корисно побути наодинці з собою і своїми почуттями, заново поглянути на своє життя і своє оточення. Можливо, вам варто на якийсь час відмовитися від звичних благ або розваг, щоб вирости над собою. Також карта радить вам відкинути дріб'язкові проблеми і задуматися над тим, чи не переживаєте ви через дрібниці.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Туз пентаклей

Грудень пройде для вас вдало і позитивно. Ви отримаєте щасливий досвід і постійність в житті. Карта обіцяє дуже щасливий період в особистому житті - у вас з вашою половинкою настане новий медовий місяць. Грудень буде дуже вдалим для зачаття дитини.

Близнюки

Карта місяця: Десятка пентаклей

У грудні Близнюки відчують надійність і безпеку, впевненість у завтрашньому дні. У цьому місяці тривоги і покинуть вас або успішно вирішаться. Карта має сильне сімейне значення і радить вам проводити більше часу з рідними, відвідати батьків без приводу або з'їздити кудись з дітьми.

Рак

Карта місяця: Трійка мечів

У грудні Ракам належить прийняти важке рішення, яке буде суперечити вашим бажанням. Можливо, вам доведеться відмовитися від чогось цінного чи важливого, але це необхідний крок. В особистих відносинах карта обіцяє любовні муки і сварки, для яких не буде логічних підстав. 

Лев

Карта місяця: Королева мечів

Ця карта передрікає Левам гіркий, але потрібний досвід, який вони переживуть в грудні. Можливо, ви розчаруєтеся в своїй роботі, в близькій людині або в собі, але тільки так ви зможете зрозуміти щось важливе. Карта обіцяє важкі ситуації на роботі і в особистому житті, які будуть викликані вашими недоброзичливцями. Конфлікти затягнуться надовго.

Діва

Карта місяця: Справедливість

Ця карта означає, що Дівам в грудні доведеться нести відповідальність за свої вчинки. І хороші, і погані ваші звершення відгукнуться вам. Всі рішення, прийняті в грудні, матимуть серйозні наслідки і вплинуть на вашу долю, тому не можна чинити необачно.

Терези

Карта місяця: Шістка кубків

Ця карта обіцяє вам сприятливий і вдалий місяць, повний гармонії, емоційного підйому і виконання забутих бажань. Карта обіцяє вам повернення до щасливих моментів у минулому. Можливо, ви зустрінете хороших людей з минулого, відвідаєте хороші місця з дитинства або переживете щасливі моменти з минулого.

Гороскоп таро на місяць / фото depositphotos.com

Скорпіон

Карта місяця: Паж кубків

Ця карта обіцяє Скорпіонам насичений і цікавий місяць в сфері почуттів і емоцій. Ви будете переживати багато різних емоцій - як позитивних, так і неприємних. У грудні ви часто будете спілкуватися з доброзичливою людиною, яка дасть вам корисні поради.

Стрілець

Карта місяця: Сонце

Ця карта обіцяє Стрільцям дуже вдалий місяць, повний приємних сюрпризів. Життя повернеться до вас сонячною стороною. Ви отримаєте від долі подарунки, яких, на вашу думку, не були гідними. Місяць вдалий для відпочинку і поїздок.

Козоріг

Карта місяця: Туз мечів

У грудні ваше життя буде нагадувати поле битви, де вам постійно доведеться боротися за особисте щастя. Обставини і удача будуть не на вашому боці, але величезна сила волі і життєва мудрість допоможуть Козерогам домогтися бажаного.

Водолій

Карта місяця: Шістка пентаклей

У грудні доля нагородить Водоліїв і принесе заслужену нагороду - духовну або матеріальну. Старі проблеми вирішаться, а нові перспективи будуть сприятливими. Здоров'я також буде міцним. Карта обіцяє взаємодопомогу і великодушність в спілкуванні з близькими.

Риби

Карта місяця: Лицар мечів

Грудень буде для вас непростим, з безліччю випробувань і стресових ситуацій. Карта попереджає вас, що ваші плани та цілі не зовсім відповідають дійсності. Простіше кажучи, ви "замріялися". Карта обіцяє вам грубе і не дуже приємне протверезіння. Також можливі проблеми з грошима і конфлікти в особистому житті.

Вас також можуть зацікавити новини: