Гороскоп карт таро на листопад / фото depositphotos.com

Люди здавна шукали в картах таро попередження від долі і натяки на майбутнє. Карти таро підказують нам, які труднощі нас очікують і як варто вчинити в непростій ситуації. Гороскоп карт таро для всіх знаків Зодіаку розповість, яким буде для вас листопад і як вдало провести останній осінній місяць.

Овен

Карта місяця: п'ятірка пентаклей

Ця карта обіцяє Овнам непростий місяць, повний неприємних звісток і невпевненості в майбутньому. Постійна невизначеність буде пригнічувати вас, а в романтичних стосунках настане криза. Не варто будувати далеких планів - краще подбайте про свій стан зараз. Займіться улюбленими справами і побалуйте себе, щоб підтримати свою психіку.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Шістка кубків

Тельців чекає позитивний і досить простий місяць. Ваші давні проблеми вирішаться самі собою, а хвороби швидко вилікуються. Карта радить вам позбавитися вам від образ і цинізму, мислити позитивніше і добріше ставитися до людей. Відпустіть неприємні спогади - зараз переживання про минуле вам не допоможуть.

Близнюки

Карта місяця: Імператор

У листопаді вам доведеться багато працювати. У роботі потрібно сподіватися тільки на себе, а не на допомогу колег або начальства. Рідні та колеги можуть перекласти на вас свої обов'язки і звинуватити вас, якщо щось не вийде. Не дозволяйте близьким сідати вам на шию. Будьте самостійними і дозвольте проявити самостійність іншим.

Рак

Карта місяця: Двійка жезлів

Раки будуть жити в стані постійної боротьби за лідерство в сім'ї і на роботі. Ви захочете бути першим у всьому, щоб ваша думка була найголовнішою. Нехтування чужими бажаннями може образити ваших близьких. Карта радить вам трохи приструнити свою гордість і частіше прислухатися до рідних. У відносинах з половинкою буде корисно відпочити порізно один від одного, щоб ви встигли скучити.

Лев

Карта місяця: Закоханий

У листопаді Левам доведеться робити складний вибір між минулим і майбутнім. Це рішення стане доленосним і змінить ваше життя. Карта віщує, що ви зробите правильний вибір, навіть якщо спочатку про нього пошкодуєте.

Діва

Карта місяця: Жрець

Листопад - вдалий місяць для серйозних і відповідальних рішень, таких як зміна роботи, весілля або переїзд. Карта наділить вас мудрістю в прийнятті рішень і дозволить прийняти правильний вибір. Дівам варто довіряти своїй інтуїції і в творчості і романтичних справах.

Терези

Карта місяця: Сімка мечів

Листопад принесе вам багато грошей і повагу інших людей, але все це ви легко отримаєте нечесним шляхом. Обман, зрада і підступність допоможуть вам досягти великих висот. Але якщо ваш обман розкриють, то падати буде боляче. Якщо ж ви будете жити чесним шляхом, то особливими успіхами листопад не увінчається. Вирішуйте самі, по якій доріжці йти, але пам'ятайте, що за нечестиві вчинки доведеться розплачуватися.

Скорпіон

Карта місяця: П'ятірка мечів

Останній місяць осені буде для вас непростим. Проблеми, невдачі і хвороби будуть швидко накопичуватися. Скорпіонам доведеться докласти чимало зусиль, щоб розплутати всі проблеми. Обов'язково займіться своїм здоров'ям, інакше захворювання перейдуть в хронічну стадію. Карта радить вам не влазити в чужі конфлікти, інакше вас зроблять винними.

Стрілець

Карта місяця: четвірка пентаклей

У цьому місяці вас чекає підйом на роботі і поліпшення фінансового становища. Але в особистому житті стрільців чекає криза. Ви будете страждати від сильних ревнощів до другої половинки, а також друзів і колег.  Також Овни часто будуть відчувати заздрість, яка буде отруювати вашу душу.

Козеріг

Карта місяця: Паж жезлів

У листопаді Козерогів чекають приємні новини на роботі. Можливе підвищення на посаді або надбавка до зарплати. Також високий шанс корисного для роботи знайомства. У листопаді у вас буде багато енергії і креативу. Шукайте натхнення у всьому новому і незвичайному. Можна спробувати свої сили в новій сфері.

Водолій

Карта місяця: Туз мечів

Водоліям потрібно приготуватися до боротьби за своє щастя, яка обов'язково закінчиться вашою перемогою. Але для виконання бажаного доведеться багато працювати. У листопаді вам варто частіше проявляти свої лідерські якості і робити те, що найкраще виходить. Ідіть до своєї мрії навпростець. Не шкодуйте себе, але і не забувайте хвалити за успіхи.

Риби

Карта місяця: Маг

У листопаді вам буде щастити в багатьох справах і нових починаннях. Важливо правильно розпорядитися цією удачею і не упустити свій шанс. У коханні і сімейних відносинах Риб чекає гармонія. Вам вдасться встановити міцний духовний зв'язок зі своєю половинкою і з дітьми. Дуже вдалим буде спілкування з батьками. Це хороший шанс поліпшити відносини з батьками, якщо у вас залишилися старі образи.

Вас також можуть зацікавити новини: