Гороскоп карт Таро на лютий склав УНІАН / фото depositphotos.com

У картах Таро люди здавна виглядали своє майбутнє і шукали підказки про те, як слід вчинити. Гороскоп на місяць по картах Таро розкаже, як пройде лютий у кожного знака Зодіаку, і які поради мають для вас карти.

Овен

Карта місяця: Сонце

Карта Сонце обіцяє Овнам незвичайну удачу і щастя в лютому. Це дуже позитивна і щаслива карта, яка говорить про успіх у всіх справах, хороші перспективи людини і про початок світлої смуги. Плани Овнів точно здійсняться, хоча, можливо, і не так скоро.

Відео дня

Телець

Карта місяця: Четвірка жезлів

Лютий буде для Тельців досить успішним і щасливим. Вони знайдуть життєву гармонію і впевненість в собі. Можлива якесь весела подія, наприклад, свято або несподівана приємна зустріч з близькими. Також карта може означати повернення додому, возз'єднання з рідними. Якщо ж Тельців очікують якісь справи, то вони будуть легкими і приємними для душі.

Близнюки

Карта місяця: Шістка пентаклей

Карта обіцяє Близнюкам в лютому вирішення якоїсь давньої проблеми, везіння в складній справі, заслужений успіх або просто подарунок долі.

Також ця карта говорить про співчуття, великодушність і заступництво, які хтось із знайомих проявить до вас в лютому. Карта радить вам віддати борги в лютому (в тому числі моральні) і не відкидати допомогу. 

Рак

Карта місяця: П'ятірка кубків

Лютий буде для Раків емоційно складним місяцем. Можливі несподівані перешкоди в справах, втрачені можливості і скорбота про втрати - не фінансові або реальні, а емоційні. Цей душевний біль потрібно не відганяти, а осмислити і обміркувати.

Також у лютому Раки часто можуть відчувати необгрунтований страх або тривогу, для яких не буде реальних причин.

Лев

Карта місяця: Лицар жезлів

Карта, що випала Левам, може мати значення переїзду, розлуки з рідними, розставання з другою половинкою або "втечі" від реальних проблем в світ фантазій. Можливі і позитивні події, наприклад, робоче відрядження або туристична поїздка. Одне відомо точно - життя в лютому точно не буде нудним і розміреним.

Також карта обіцяє приплив сил і готовність звернути гори. Однак енергія закінчиться досить швидко, тому важливі справи краще зробити на початку лютого.

Діва

Карта місяця: Туз Жезлів

Карта обіцяє Дівам ініціативність, приплив енергії, прагнення до саморозвитку в лютому. У вас з'явиться багато нових бажань і цілей, а також енергія для їхнього втілення. Успіх неможливий без ризику, тому не варто боятися спробувати щось нове.

Терези

Карта місяця: Вісімка пентаклей

Карта обіцяє повільний, але гарантований успіх у справах в лютому. Терези досягнуть своїх цілей, але потрібно добре попрацювати і бути уважними. Карта радить зануритися в роботу, бути терплячішими і працьовитішими. Місяць вдалий для будь-якого навчання і саморозвитку, які допоможуть досягти професіоналізму.

Скорпіон

Карта місяця: Блазень

Карта вказує на серйозні зміни в житті Скорпіонів, які принесуть у ваше життя в лютому хаос і сум'яття. Небезпеки в цьому немає, але ваше життя не буде таким, як раніше. У житті Скорпіонів почнеться новий етап, ви ступите на незвідану дорогу і самі виберете, куди йти.

Стрілець

Карта місяця: Перевернута двійка кубків

Карта вказує на успіхи в справах і в коханні в лютому, але реалізувати їх буде важко. Щастя досяжне, але заради нього доведеться потрудитися і вирішити конфлікти. У лютому ви будете сфокусовані на сім'ї та романтичних стосунках. Особистому щастю можуть перешкодити розбіжності або відмінності в характері з близькою людиною, які вам потрібно подолати.

Козеріг

Карта місяця: колесо фортуни

Карта Колесо Фортуни принесе Козерогам великі зміни в житті, причому позитивні. У лютому ви втратите контроль над деякими своїми справами і будете почувати себе безпорадними. Але ваші плани завершаться вдало навіть без вашого втручання. 

Водолій

Карта місяця: Помірність

Ця карта віщує для Водоліїв в лютому гармонію, спокій, розслаблення. Поступово ви візьмете під свій контроль події, які раніше не залежали від вас. Це принесе Водоліям задоволення і впевненість у завтрашньому дні. Успіх на роботі і в справах обов'язково настане, хоч і повільно і маленькими кроками. В цілому, в лютому для вас буде актуальним прислів'я "вода камінь точить".

Риби

Карта місяця: Перевернута дама мечів

Ця карта попереджає Риб, що в лютому вони будуть намагатися особисто все контролювати і влазити в чужі справи, повчати близьких. Зайвий контроль може закінчиться бідою, коли всі плани, навпаки, складуться не так, як ви хотіли. Ще одне значення карти - невиправдані зусилля і марна праця. Ви ризикуєте витратити багато сил на справи, які насправді вам не потрібні.

Вас також можуть зацікавити новини: