Гороскоп карт таро на місяць / Фото depositphotos.com

У картах Таро люди здавна виглядали своє майбутнє і шукали підказки про те, як слід вчинити. Гороскоп на січень по картам Таро підкаже вам, як пройде перший місяць року для кожного знаку Зодіаку.

Раніше ми складали місячний календар стрижок на січень 2023, який підказував вдалі і невідповідні дні для стрижки.

Овен

Карта місяця: Смерть

Відео дня

Не лякайтеся назви цієї карти - насправді вона лише говорить про початок нового життя і кардинальні зміни. Січень принесе вам нові випробування і нові знайомства. Деякі зміни ви будете переживати важко, але вони повинні були відбутися.

Телець

Карта місяця: Дев'ятка жезлів

Ця карта обіцяє вам зіткнення з ворогами і заздрісниками. У відносинах з близькими можливий початок напруженого періоду з конфліктами і підозрами. Ваша образливість і впертість часто будуть вам заважати. Проте, місяць закінчиться благополучно і криза буде вирішена.

Близнюки

Карта місяця: Вісімка жезлів

Для Близнюків січень пройде вдало. Ваші проблеми і труднощі в цьому місяці вирішаться, при чому дуже різко і несподівано. Нові справи дадуться легко і без проблем, вашим планам ніщо не завадить. Карта може вказувати на любов, але не романтичну, а до рідних або до свого хобі.

Рак

Карта місяця: Перевернутий туз мечів 

У січні ви вирішите якусь давню проблему або виграєте в суперечці. Але ця перемога не принесе вам задоволення. Існує ризик втратити ще більше, ніж ви отримали. У січні ви часто будете грубі або навіть деспотичні з близькими, що погіршить відносини. Карта закликає вас заспокоїтися і бути м'якшими.

Лев

Карта місяця: Маг

Це дуже позитивна карта, яка обіцяє Левам успіх в поточних справах і велику кількість енергії. У січні ви будете добре розуміти інших людей і вміло керувати всіма своїми справами. У відносинах з другою половинкою ви досягнете повного взаєморозуміння і гармонії. 

Діва

Карта місяця: Паж кубків

Карта обіцяє вам творчий прорив, влюбливість, хороші новини. Це дуже романтична карта, яка означає, що ваша любов до другої половинки - справжня і чиста. У великих і важливих завданнях карта обіцяє успіх. Важливу роль у вашому житті в січні зіграє молодший родич або дитина.

Терези

Карта місяця: П'ятірка кубків

Карта має як негативне значення - відчай, скорботу, втрату, так і позитивне - надію. Ця карта говорить, що в січні ви часто будете сумувати і горювати. У вашому житті буде і щось хороше, але ви цього не помічаєте. Краще сконцентруватися на хорошому, і тоді вам відкриється позитив. Також карта радить вам вирішувати проблеми, а не втікати від них.

Скорпіон

Карта місяця: Правосуддя

Карта віщує удачу в справах і успішне вирішення труднощів, але тільки в тому випадку, якщо ви будете діяти чесно і законно. Будь-яка ваша брехня в січні швидко розкриється і буде використана проти вас. Також карта віщує, що вас чекає якась правова діяльність, наприклад, штраф або відшкодування якогось збитку. У любовній сфері все складеться вдало тільки за умови взаємної поваги.

Стрілець

Карта місяця: Перевернутий паж жезлів

Січень буде для вас досить важким: можлива апатія, втрата інтересу до життя і до своїх хобі, зіткнення з суперниками або заздрісниками. Ця карта попереджає, що у вашому житті з'явиться жорстокий і брехливий чоловік, з яким краще не мати ніяких справ. Карта радить вам не вестися на лестощі неприємних вам людей.

Козеріг

Карта місяця: Туз жезлів

У січні Козероги будуть дуже творчими та винахідливими, а також рішучими та ініціативними. Ви не соромитеся взяти те, що належить вам. Ваші справи і проблеми вирішаться так, як ви цього заслуговуєте. Місяць буде вкрай вдалим для бізнесу і фінансових вкладень.

Водолій

Карта місяця: Перевернута сімка мечів

Січень буде для вас більш вдалим, ніж грудень. Життєва ситуація покращиться. Але вашому щастю може перешкодити зайва самовпевненість і зарозумілість. Водоліям не варто ігнорувати поради та попередження, а також потрібно прислухатися до критики близьких людей - вони щиро хочуть вам допомогти. Можливо вам доведеться зіткнутися з помилками і гріхами минулого.

Риби

Карта місяця: Перевернута двійка пентаклей

Карта попереджає вас про приближення кризи або конфлікту, упущені можливості. Ви часто будете відчувати, що світ несправедливий до вас, і що негідні на вашу думку люди живуть краще за вас. Слабка воля і нерішучість погіршать ваше становище. Вам потрібно зайняти чітку позицію і навчитися її відстоюватися, вміти захищати себе.

Вас також можуть зацікавити новини: