Що приготував гороскоп для Козерога на грудень 2023 / pixabay.com

В останньому місяці 2023-го на Козерогів чекають як злети, так і падіння. Такі вже правила Всесвіту: десь занадто добре, а десь не дуже. Втім, розчаровуватися не варто, адже врешті-решт у вас буде нагода повернути ситуацію собі на користь. Головне - подумати перш, ніж зробити, та мудро вчинити, радить гороскоп Козерога. 

Гороскоп кар'єри та фінансів на грудень 2023

На народжених під знаком Козерога у першій половині місяця чекають успіхи в кар'єрі. Ті, хто гарно попрацював напередодні, нарешті зможуть отримати роботу своєї мрії або ж досягнути неабияких успіхів на нинішній посаді. Відрядження також будуть плідними і відкриють двері для нових можливостей.

Тим, хто веде власний бізнес, треба реалізовувати нові ідеї та розширяти діяльність. Прибутки очікуються хороші, але порада місяця - не варто рахувати курчат до того, як вони вилупляться.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2023

Цього місяця у Козерогів можуть бути не найкращі стосунки з партнером. Ймовірно, що вам не вистачатиме взаємної любові та розуміння, утім, доклавши зусиль, ви зможете досягти гармонії та порозумітися.

Сімейним Козерогам також варто утриматися від сварок у родині - вони можуть викликати надмірний стрес та вплинути на самопочуття. Намагайтеся чинити мудро та залишити усі негаразди у старому році.

Гороскоп здоров'я на грудень 2023

На початку місяця здоров'я буде задовільним, але впродовж грудня можуть з'явитися деякі проблеми зі шлунком. Майте це на увазі та потурбуйтеся заздалегідь.

Також варто бути більш обережними та остерігатися нещасних випадків і травм.

Раніше ми публікували місячний календар на грудень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: