Гороскоп на четвер / shutterstock

Сьогоднішній день дає стимул братися за справи, які ніяк не вдавалося завершити. Завзятість і енергія будуть на піку, так що ловіть момент. 

Овен

Овен сьогодні буде схильний вступати в суперечки, перепалки, і всіляко доводити всім і вся свою правоту. Стримайте запал, інакше ризикуєте нажити парочку серйозних ворогів. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Сьогодні Тілець буде наполегливо йти до своєї мети, особливо якщо вона буде стосуватися грошей. Вас давно вже не влаштовує ваше фінансове становище і ви, нарешті, твердо вирішите, що прийшов час щось міняти. 

Відео дня

Близнюки

Починається період високої гармонії розуму, прагнень і почуттів. Зірки торкнуться особисте життя багатьох Близнюків, обіцяючи їм любов і задоволення.

Рак

Сьогодні Рак проявить чудеса гнучкості і дипломатичності, вибиваючи собі місце під сонцем. Поступите ви в результаті все одно по-своєму. 

Лев

Сприятливий день для ділової активності, пов'язаної з вирішенням фінансових питань. Пора вам переглянути і кілька урізати свої витрати, щоб незабаром не залишитися без грошей. 

Діва

Сьогодні день у Діви пройде під знаком підвищеної активності на роботі. Більше того, своєї власної активності Діві здасться недостатньо, тому вона зробить все, щоб як-небудь запрягти в свої справи оточуючих. 

Терези

Напружений день. Не намагайтеся вирішити всі проблеми відразу. Необхідно зібратися і привести розпочаті справи до конкретного результату. 

Скорпіон

День змін, який покаже, наскільки в цьому місяці зміниться ваше становище у всіх сферах життя. Не втрачайте навіть найменшої можливості для реалізації своїх планів, багато вдасться вирішити саме зараз. 

Стрілець

Стрілець сьогодні буде коливатися через прийняття якогось важливого рішення. Зірки радять вам покластися на інтуїцію, оскільки вона у вас завтра буде на висоті. 

Козеріг

Сьогодні Козеріг буде схильний проявляти завидну завзятість - причому з будь-якого, навіть найнезначнішого, приводу. Пересперичати його буде просто неможливо. 

Водолій

Водолій сьогодні буде відчувати легке невдоволення своїм соціальним статусом. У вас з'явиться сильне бажання поліпшити своє становище в суспільстві і ви будете використовувати навіть самі неприємні методи, щоб цього досягти. 

Риби

Сьогодні у Риб є шанс вивести свої відносини на новий рівень: прийняти рішення про те, щоб створити сім'ю або завести дитину. Одиноким же представникам знака зірки рекомендують відправитися на романтичне побачення. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: