Гороскоп на 2 серпня / depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на 2 серпня для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляє "1001 гороскоп".

Овен

Відео дня

Представників цього знака чекає захоплююча подорож у світ любові, романтики і пристрастей! Емоції огорнуть вас з головою, але навряд чи це закінчиться тривалим романом. Все одно прийдешні події залишать слід у вашій пам'яті. Будьте уважні - почуття нахлинуть раптово і можуть збити з ніг.

Телець

Тельців завтра краще не чіпати. Навіть якщо їм здається, що вони спіткали Дзен і повністю володіють собою - це не так. Будь-яка подія, навіть сама незначна, може спровокувати Тельця на агресію і тоді - тримайте його семеро. У будь-якому випадку, дражнити людину не варто.

Близнюки

Найправильніша тактика на завтра - відпустити віжки і плисти за течією. Плани все одно порушаться, бо обставини часом сильніше вас. Звичайно, мати свою точку зору - це правильно, але будьте готові до того, що ситуація може змінитися. Довіртеся своїй інтуїції - вона не підведе.

Рак

2 серпня у Раків пройде під впливом творчого початку. Абсолютно несподівано, звідки не візьмися, хвиля ідей накриє їх з головою і змусить забути про все мирське. Зірки рекомендують піддатися і насолоджуватися моментом. Дивись, в результаті зробите який-небудь шедевр.

Лев

Астрологи стверджують, що Леви завтра будуть сповнені сил і енергії - всі справи виявляться успішними, а плани здійсняться. Ніякі перешкоди долі не зможуть збити з пантелику амбітних представників знака. Постарайтеся не дратуватися на незначні перешкоди, йдіть до своєї мети впевнено.

Діва

Завтрашній день у Дів буде помірним і розслабленим. Ніяких екстрених ситуацій, неприємних сюрпризів або проблем. Можлива несподівана зустріч або нове знайомство, які порушать ваші плани.

Читайте такожМісячний календар на серпень 2021: сприятливі та несприятливі дні за місячним цикломАле на подальшому житті ці моменти не позначаться - вважайте, що це короткочасний грибний дощ в жаркий полудень.

Терези

Терезам 2 серпня обіцяє кардинальні зміни. Ви можете різко змінити погляд на будь-які речі або ж познайомитися з цікавою людиною. Будьте обережні - не втратьте голову від новизни. До речі, наслідки цих змін безпосередньо позначаться на майбутньому.

Скорпіон

Зірки обіцяють, що завтрашній день пройде для Скорпіонів без особливих потрясінь. У вас буде час і відпочити, і зайнятися справами. Протягом дня багатьох представників знака чекають приємні сюрпризи. А інтуїція, що загострилася 2 серпня, допоможе уникнути конфліктів.

Стрілець

Медіуми і астрологи вважають, що для вогняних Стрільців понеділок стане справжнім випробуванням. З самого ранку всередині вас буде рости напруга. І тому, хто потрапить під гарячу руку, мало не здасться. Постарайтеся тримати себе в руках і не грати з сірниками поруч з бочкою бензину.

Козоріг

Вдалий день для представників знака. 2 серпня пройде в розміреному ритмі і без клопоту. Будьте уважні - доля подарує кілька шансів, використовуючи які, ви зможете здобути перемогу над суперниками. Не пропустіть можливість, інакше тягар жалю не відпустить вас ще довго.

Водолій

Зірки рекомендують Водоліям завтра гарненько відпочити в колі сім'ї. Швидше за все, внутрішній стан дозволить залишитися вдома, але будьте готові до несподіваних звісток. Водолії не захочуть проявляти ініціативу, але із задоволенням приймуть пропозицію, якщо людина їм приємна.

Риби

Завтра все, про що будуть мріяти Риби - це відпочинок і усамітнення. Але доля не дозволить цьому бути. Як тільки представники знака розслабляться з книгою - тут же що-небудь трапиться. Тому будьте пильні і готові рятувати світ.

Вас також може зацікавити: