Гороскоп на середу, 23 грудня / mag.sigmalive.com

Гороскоп на середу, 23 грудня 2020 року, прогнозує Стрільцям спад енергії. Водоліям варто бути напористими і не боятися відстоювати свої ідеї.

Про це пише slovofraza.

Овен

Сьогодні чекайте на переломні моменти і романтичні події. Вдумлива і чесна комунікація буде хорошим ключем до успішного завершення дня.

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 21-27 грудняТілець

Сьогодні не виключені інтенсивні любовні переживання. Є шанси зустріти когось, хто залишиться у Вашому житті. Ви можете розраховувати на хороші поради від друзів.

Близнюки

Сьогодні вам доведеться проявити свою строгість, жорсткість і вміння наводити незаперечні аргументи. Стануть в нагоді і впевненість, і почуття справедливості.

Рак

Сьогодні для вас може вирішитися якась затяжна проблема-ймовірно, ви отримаєте звістку або зворотний зв'язок, яку давно чекали. Нова інформація вам стане в нагоді.

Лев

Вам подобається довіряти, отримувати поради, обмінюватися думками. Покличте на каву старого друга - вам стане в нагоді душевна розмова.

Діва

Час буде наповнений добротою і любов'ю до людей, тварин і природи. Ви можете зробити другом кожного, хто зустрінеться на вашому шляху.

Терези

Люди, яких ви сприймаєте як сильних і впевнених у собі, насправді можуть бути більш крихкими і чутливими, ніж ви можете подумати. Будьте чесними за будь-яких обставин. Гра з почуттями інших не призведе до нічого хорошого.

Скорпіон

Ніщо не віщує появу грозових хмар на вашому горизонті. Швидше за все, душевна рівновага буде вашим супутником. Даний період варто присвятити побудові планів на майбутнє. Непогано було б пройтися по магазинах і придбати те, що вам просто захочеться.

Стрілець

Занадто високий темп життя може привести до втоми і ослаблення. Ймовірно, ваш організм буде намагатися захистити себе від надмірного навантаження. Спробуйте збалансувати свою енергію.

Козеріг

Сьогодні вам буде легко прощати всі недосконалості і недоліки. Люди будуть відчувати зв'язок з вами, тому ви можете помітити посилений інтерес до своєї персони.

Водолій

Пора почати йти своїм шляхом. Будьте напористими і не бійтеся відстоювати свої ідеї. Якщо зараз нічого не змінити, Ви незабаром пошкодуєте, що дотримувалися чужих вказівок.

Риби

Якщо ви давно задумували втілення непростої справи – сьогодні час взятися за справу. Завдяки підтримці інших людей ви нарешті відчуєте, що можете це зробити.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: