Гороскоп на суботу / depositphotos.com

День буде відрізнятися тим, що на вирішення реальних проблем сил не буде. Весь день буде хотітися помріяти і відпочити. 

Овен

Останнім часом вас здолала рутина. Вам терміново необхідно здригнутися! Влаштуйте собі яскраву розрядку самі! Рушайте в незвичайне місце за новими враженнями або обзаведіться оригінальним хобі. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Телець буде не дуже хорошим партнером. Всі підприємства, де він буде учасником, будуть давати прикрі збої. Але нічого, це відмінна причина, щоб відкласти на потім важливі справи і з чистою совістю повалятися на диванчику. 

Відео дня

Близнюки

Девіз вашого дня: один в полі не воїн. Це день, коли самостійно вони нічого не вирішать, а якщо спробують, то результат виявиться плачевним.

Рак

У здійсненні давніх мрій варто проявити більше терпіння. На любовному фронті очікується затишшя, присвятіть цей час собі. 

Лев

Не соромтеся звертатися за допомогою. Льву не варто покладатися тільки на себе – самовпевненість може привести до помилок і збоїв.

Діва

Діві не варто братися за великі проекти за участю інших: вас раз у раз будуть все підводити. У цей день можна покладатися тільки на себе. 

Терези

Для вас настає час зростання. зірки гороскопу радять Терезам влаштувати презентацію свого проекту або навіть себе самих: оточуючі відмінно до цього поставляться.

Скорпіон

Протягом дня Скорпіону варто тримати руку на пульсі і бути готовим до будь-яких несподіваних поворотів. При чому лише від вашої впевненості і настрою залежить, наскільки сюрпризи будуть приємними. 

Стрілець

Зірки радять вам йти на поводу у своїй інтуїції. Ви можете на ходу приймати рішення або відкидати ідеї, підкоряючись лише внутрішньому пориву.

Козеріг

Зірки гороскопу кажуть, що на удачу в цей день покладатися не слід. Ретельно все аналізуйте і розраховуйте лише на свої сили. 

Водолій

Не найкращий день для нових починань. Зірки гороскопу радять Водолію поберегти свої сили і провести день в спілкуванні з близькими людьми. 

Риби

Зірки гороскопу радять Рибам розслабитися і як слід відпочити. Наразі вам це просто необхідно. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: