Гороскоп на 5 травня / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 5 травня. Так, зірки кажуть, що Овни зможуть видихнути після активного робочого тижня, а Риби займуться питаннями свого здоров'я і самопочуття. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Овен

Овни зможуть відпочити після важкого трудового тижня. Так, в п'ятницю у них все ще будуть деякі обов'язки, але вони вже не будуть такими терміновими і важливими.

Телець

Тельці можуть в п'ятницю запланувати собі поїздку на вихідні. Зірки кажуть, що кінець робочого тижня мине в піднесеному настрої.

Відео дня

Близнюки

Близнюки будуть хвалитися своїми дорогими покупками. Ймовірно, вони будуть у сфері техніки.

Рак

Раки в п'ятницю влаштують собі активний відпочинок. Наприклад, поїдуть кататися на велосипеді або відправляться в піший похід.

Лев

Левам слід в п'ятницю остерігатися всіх і всього. Зірки кажуть, що можуть з'явитися люди, які захочуть підставити Левів.

Діва

5 травня станеться щось таке, що похитне довіру Дів до своїх других половинок. Не варто приймати ніяких рішень на емоціях.

Терези

Терезам цей день принесе позитивні новини в плані грошей. Наприклад, їм можуть виплатити зарплату або премію.

Скорпіон

Скорпіонам слід вести себе більш спокійно, щоб не спровокувати конфлікт. День буде дуже нервовим і хвилюючим.

Стрілець

Стрільці будуть сповнені впевненості в собі, натхнення і мотивації на нові і перспективні справи.

Козеріг

Козерогам не варто їхати кудись далеко в цей день. Зірки кажуть, що в поїздках є високий ризик аварійності, тому слід бути гранично обережним, особливо, якщо ви будете за кермом.

Водолій

Водолії в цей день зможуть побути в гордій самоті і поміркувати про своє життя. Зірки кажуть, що 5 травня вони зможуть прийняти правильні рішення, які змінять їхнє життя в кращу сторону.

Риби

Риби 5 травня будуть зайняті питаннями свого здоров'я. Наприклад, пройдуть діагностику, здадуть аналізи, дізнаються результати обстеження.

Нагадаємо, складено гороскоп на травень від Анжели Перл.

Вас також можуть зацікавити новини: