Гороскоп на 6 березня / Фото - depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 6 березня. Перший понеділок весни буде насиченим і продуктивним, проте є окремі знаки, яким цей день принесе незначні неприємності. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Овен

Овни з новими силами можуть увірватися в робочий тиждень. У них буде багато сил і багато планів, а у всіх починаннях їх підтримають близькі. 

Телець

Тельці захочуть щось змінити. Наприклад, вони можуть зробити перестановку в кімнаті або запланують якийсь косметичний ремонт. Все тому, що весна - це час змін і чогось нового. 

Відео дня

Близнюки

Близнюкам 6 березня принесе мотивацію, натхнення, сили на нові проекти і на нові звершення. У понеділок у них буде гарний настрій і багато приводів для радості. 

Рак

Раки отримають якийсь привід для радості. Наприклад, їм можуть подарувати квіти або запросити на прогулянку. 

Лев

Леви будуть відчувати зв'язані руки, проте в другій половині дня всі важкі моменти будуть вирішені. Вечір вони проведуть в приємній атмосфері з коханою людиною. 

Діва

Дівам варто сконцентруватися на роботі, оскільки у них можуть бути якісь неприємності. Наприклад, вони легко можуть почати тиждень з догани з боку начальства. 

Терези

Терези вирішать присвятити себе домашнім справам, проте повністю розслабитися не вийде - деякі проблеми по роботі не будуть давати спокою. 

Скорпіон

Скорпіонам понеділок подарує дуже високу зайнятість, через яку не буде часу присісти. Однак вони будуть раді тому, що провели день продуктивно.

Стрілець

Стрільці можуть відчувати занепад сил, проте доля готує нові цікаві можливості і пригоди, так що не варто впадати у відчай. 

Козеріг

Єдине, про що в цей день зможуть думати Козероги - це їхня робота. Адже з самого ранку представники даного знака Зодіаку будуть зайняті справами, а роботодавці будуть вимагати більше і більше. Непростий понеділок буде.

Водолій

Водоліям варто більше довіряти своєму оточенню. Не потрібно сприймати гостро критику, оскільки вона може бути конструктивною і корисною. 

Риби

Рибам у понеділок буде непросто. На них чекає купа роботи, яку потрібно буде переробити швидко і дуже уважно.

Нагадаємо, маг Шептицький назвав небезпечні дати березня.

Вас також можуть зацікавити новини: