Гороскоп на грудень по картам Таро / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз на грудень для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що карти Таро віщують саме вам та до чого вам варто бути готовими у перший місяць зими.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Гороскоп для Овна на грудень

У грудні Овни відчують небувалий приплив сил і впевненості в собі. Це допоможе вирішувати повсякденні завдання і наблизити виконання мрії. У цей період ви будете повністю зосереджені на своїх справах, не звертаючи уваги на власне здоров'я і потреби оточуючих. У такій ситуації великий ризик потонути в ілюзіях і не отримати бажаного. Будьте спокійнішими і тверезо оцінюйте все, що з вами відбувається.

Відео дня

Вплив на Овнів у грудні чинитиме Сонце у восьмому домі. На перший план вийдуть справи, пов'язані зі спадкуванням, банківськими вкладами. Зросте ймовірність надзвичайних ситуацій. Рекомендую представникам знака бути обережними, уважними й об'єктивними.

Під час розгляду будь-яких важливих питань приділяйте увагу деталям, включайте тверезу оцінку. Ситуації у вашому житті можуть складатися так, як ви цього найменше очікували. Але не варто сумувати і втрачати віру у свої сили.

Ми не завжди можемо впливати на обставини. Вам краще прийняти все як є і за можливості отримати власну вигоду. За такого підходу місяць буде успішним для вас. Не нехтуйте інтересами своїх рідних і близьких, інакше це "відгукнеться" вам найближчим часом.

Гороскоп для Овна на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. Якщо ви ще не зустріли другу половинку, у грудні з'явиться шанс на це. Стосунки почнуть стрімко розвиватися, наповнять життя ніжністю і пристрастю. Будьте уважні до партнера, віддавайте йому більше уваги та часу, тоді ваше особисте життя стане ідеальним.

Цілком можливо, що цей роман триватиме довгі роки. Тим, хто вже перебуває в парі, доведеться більше поступатися коханій людині. Перегляньте формат стосунків, навіть якщо ви завжди були лідером. Зараз той час, коли більше шансів на щастя мають партнерські стосунки.

Щоб сім'ю оминула криза, приділяйте більше уваги побутовим питанням. Перебуваючи в комфортних умовах, друга половина не чіплятиметься до вас. У деяких Овнів у житті станеться нестандартна ситуація, вирішити яку допоможе близька людина. Не соромтеся передати кермо влади в руки того, хто з цим краще впорається.

Гроші та кар'єра. У грудні гроші потечуть до вас широкою рікою. Але й витікати вони будуть не менш стрімко. Збільшаться витрати на сім'ю, дім, побут. У підприємців потребуватиме витрат їхній бізнес. Якщо коштів не вистачатиме, можна оформити кредит. Тільки спочатку уважно вивчіть усі нюанси кредитного договору на предмет прихованих комісій та інших пасток.

Якщо є надійні друзі, можна попросити грошей у них. Фінансову підтримку зможуть надати і ваші родичі. Якщо гроші надходять регулярно, без жалю розлучайтеся з ними. Для грошової енергії нормально перебувати в потоці.

У роботі настане момент для реалізації вже наявних проєктів і нових ідей. Цінні знання завжди мають бути перевірені в справі. У результаті ви займатиметеся тільки перспективними напрямами, всі нежиттєздатні ідеї відсіються.

Бізнесменам у їхній діяльності нададуть допомогу впливові особи. Після 10 грудня настане чудовий період для тих, хто шукає нову роботу. Вам можуть запропонувати хорошу вакансію. Кінець місяця - вдалий період для проведення переговорів.

Здоров'я. Події грудня вимагатимуть від вас чималої віддачі сил, що може позначитися на самопочутті та здоров'ї. Краще заздалегідь сплануйте, як ви відпочиватимете в проміжках між справами. Особливо багато енергії потребуватимуть невідкладні поїздки. Друга половина місяця буде менш напруженою, що дасть змогу розслабитися.

Але не варто зовсім послаблювати самоконтроль. Люди з хронічними хворобами можуть відчувати спокуси - зловживати шкідливою їжею, алкоголем і курінням. Не варто заради миттєвих задоволень приносити в жертву здоров'я. Приймаючи препарати, уважно вивчайте інструкцію до застосування, щоб не нашкодити організму.

Чоловікам-Овнам у першій половині місяця особливо слід уникати стресів. Може виникати емоційне напруження через конфлікти і конкуренцію. Уникайте скандалів і не звалюйте на себе занадто багато справ.

Сприятливі дні - 19, 21, 25, 29, 30.

Несприятливі числа - 2, 13, 15, 27.

Гороскоп для Тельця на грудень

У грудні Тельці захочуть відокремитися і слідувати тільки своїм бажанням. Частіше згадуйте, що поруч із вами є близькі люди, зважайте на їхню думку. Негативізм, упертість, непоступливість зумовлені присутністю Юпітера у вашому гороскопі. Місяць видасться досить суперечливим, відбуватиметься багато різних подій. На перший план вийдуть міжособистісні стосунки. Через суперечки і конфлікти виникатимуть перешкоди у справах. У середині місяця випаде вікно, коли негативний вплив планет ослабне, неодмінно цим скористайтеся!

Із настанням грудня сонце переміститься в сьомий дім натальної карти Тельців, що відповідає за подружні стосунки і дружбу. Питання партнерства постануть дуже гостро. Ви зможете почуватися впевненіше, якщо поруч опиняться надійні люди, готові прийти на допомогу. Це стосується як сімейних, так і робочих справ.

У самотніх представників знака на перший план вийдуть пошуки другої половинки. Тим, хто вже перебуває в парі, доведеться усувати розбіжності, що виникли. Налагодження стосунків і пошук компромісу заберуть багато сил, але зробити це необхідно.

В іншому разі сім'я може розвалитися, що спричинить катастрофічні наслідки. Ви зазнаєте шкоди не тільки в емоційному, а й у матеріальному плані. Не піддавайтеся меланхолії, що охопила вас у грудні, намагайтеся самі собі створити піднесений настрій. Відчуття, що весь світ проти вас, скоро розсіється.

Гороскоп для Тельця на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. У грудні ваші стосунки будуть під загрозою через розчарування і труднощі, що виникли. Постарайтеся проаналізувати все, що відбувається, у своїй голові і зробити правильні висновки. Не варто слухати порадників зі сторонніх людей. Вам допоможе тільки власний досвід.

Якщо стане помітно, що партнер охолов, не поспішайте його звинувачувати, пошукайте причину в собі. Можливо, вам давно пора змінити імідж, сходити в спортзал. У зовсім запущених випадках допоможе консультація психолога. Усвідомте, що позитивні зміни підуть на користь вам же, вчіться отримувати від цього задоволення. Тоді інтерес другої половини обов'язково розгориться з новою силою.

Тим, хто шукає своє кохання, не варто думати, що всі засоби хороші. Ви можете витратити купу грошей на придбання подарунків, але так нічого й не досягти. Стосунки, побудовані на матеріальній основі, не принесуть вам нічого, крім болю.

Гроші та кар'єра. Якщо якась сфера життя Тельців у грудні й залишиться стабільною, то це фінанси. Ви не отримаєте надприбутків, солідної надбавки до зарплати, нового джерела доходу. Але зате вам не загрожуватимуть борги і матеріальні втрати. У людей із надрозвиненою інтуїцією вдасться урвати великий куш, якщо спрямувати свою увагу і ресурси в потрібний бік, але це торкнеться далеко не всіх.

Тельці, у яких є борги, зможуть погасити їх частково або повністю. Якщо у вас є бажання піднятися кар'єрними сходами, приділіть увагу діловому етикету і дрес-коду. Не варто приходити на роботу в зухвалому одязі та з яскравим макіяжем. Такий образ поставить під сумнів ваші ділові якості і викличе негатив з боку начальства і колег.

На жінок-Тельців у грудні може чекати службовий роман. Перш ніж потонути у вирі пристрастей, зважте всі "за" і "проти" такого кроку. Від чоловіків робота вимагатиме підвищеної активності. Намагайтеся не сперечатися з начальством і не виявляти відкрито інтерес до перспективної посади.

Здоров'я. Загрозу здоров'ю цього місяця для вас становитиме надмірна активність і невміння розслабитися. Намагайтеся правильно вибудувати розпорядок дня, обов'язково виділивши час для відпочинку. Грамотно розподіливши сили, ви зможете впоратися з будь-якими проблемами і справами.

Особливо уважного ставлення до здоров'я потребує перша, найбільш напружена половина місяця. Відкладіть на час інтенсивний спорт і жорстку дієту. З різних видів активності краще обирати водні процедури, наприклад заняття в басейні. Підуть на користь лазня і масаж. У другій половині грудня остерігайтеся застудних захворювань.

Сприятливі дні - 3, 8, 13, 17, 22, 26, 30.

Несприятливі числа - 5, 11, 15, 19, 24, 28.

Гороскоп для Близнюків на грудень

У грудні у Близнюків Сонце переміщається в сектор здоров'я і роботи. Це означає, що обидві позначені сфери потребуватимуть підвищеної уваги. Те, чим ви займаєтеся, не принесе глобальних проблем, але змусить задуматися про своє призначення. Чи справді ви хочете все своє життя віддати тій роботі, якою зайняті зараз? У деяких причиною для занепокоєння стануть взаємини всередині колективу. У цьому разі варто розібратися в тому, чому все відбувається так, а не інакше. У грудні Близнюкам бажано відвідати лікаря, особливо якщо є хронічні хвороби. Решті було б непогано пройти профілактичний огляд.

Зірки радять Близнюкам у грудні 2023 року менше витати в хмарах, хоча представникам повітряного знака важко впоратися з подібним завданням. Якщо ви будете не мріяти, а робити хоч щось, на вас очікує прогрес у різних сферах.

Наприклад, ви можете отримати посаду, про яку давно мріяли, або змінити на краще своє особисте життя. Фінансове становище також безпосередньо залежатиме від докладених зусиль. До речі, можливості простору відкриваються насамперед тому, хто готовий змінювати себе.

Крім внутрішніх змін на користь вам піде зміна іміджу. Задумайтеся про те, щоб поміняти зачіску, хоча б частково поновіть свій гардероб. У грудні навколо вас пануватиме енергія хаосу, не піддавайтеся їй. Приймайте допомогу від тих, хто щиро до вас прихильний.

Гороскоп для Близнюків на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. Близнюки можуть відчувати тривогу й сумніви. Такий емоційний фон позначатиметься на особистому житті. У стійких парах стосунки пройдуть перевірку. Можливі сварки і розбіжності з партнером із важливих питань. Наприклад, не співпадуть думки з приводу організації весілля або планування дітей.

Деякі представники знака можуть зіткнутися зі зрадою, браком уваги. Перш ніж ухвалити рішення в складній ситуації, постарайтеся заспокоїти свої емоції. Кризи трапляються у всіх, це треба просто пережити. Тим, у кого поки що немає партнера, краще відкласти пошуки до середини зими.

Грудень - не найкращий час для того, щоб заводити серйозні стосунки. Втім, дехто встигне пережити цього місяця кілька короткочасних романів. Інтимне життя Близнюків у грудні буде яскравим. З'явиться бажання відкрито проявляти свою сексуальність і насолоджуватися отриманими відчуттями.

Гроші та кар'єра. У грудні грошей у Близнюків буде достатньо не тільки для повсякденних витрат. Вистачить і на великі покупки. У багатьох з'явиться бажання витратити частину коштів на поліпшення зовнішнього вигляду - модний одяг, салонні процедури. Не треба сприймати ці витрати як марнотратство, якщо вони допоможуть вам підняти самооцінку.

У першій половині місяця гроші буде заробляти легше. У цей період можна не тільки витрачати, а й зробити вкладення на перспективу. Наприкінці грудня краще не робити великих покупок, оскільки можливі неприємні сюрпризи, втрати. Існує ризик стати жертвою шахрайства і крадіжки. Приділяйте увагу підписанню будь-яких паперів, пов'язаних із фінансами.

Постарайтеся не піддаватися ліні, на роботі на вас чекає безліч невідкладних завдань. Варто тільки зануритися в круговерть справ, як вас відразу затягне. Працювати в стані потоку легко, ви з усім впораєтеся. Власником власного бізнесу важливо підтримувати ділові зв'язки. Самостійно буде важко прийти до успіху.

Здоров'я. У грудні головний ворог вашого здоров'я - перевтома. Вона негативно позначиться на самопочутті. Багатьом Близнюкам захочеться повернути у своє життя шкідливі звички, від яких вони так важко відмовилися. Робити цього, звичайно ж, не варто. Зміцнити здоров'я, поліпшити настрій і самопочуття допоможе плавання.

Подумайте про те, щоб заздалегідь придбати абонемент у басейн. Альтернативою можуть стати загартовуючі процедури у себе вдома. Спробуйте обливання холодною водою і контрастний душ, а потім виберіть, що вам більше сподобається. Безсумнівну користь надасть лазня, масаж, живильні маски для обличчя і тіла.

Сприятливі дні - 1, 4, 5, 9, 14, 18, 28.

Несприятливі числа - 7, 11, 16, 19, 20, 25.

Гороскоп для Рака на грудень

У грудні для Раків настає відповідальний період, коли важливо ухвалювати правильні рішення. Ваш енергетичний потенціал буде на висоті, але це не означає, що удача сама поспішить у руки. Зірки рекомендують вам проявляти активність. Однак у першій половині місяця можна не дочекатися плодів своєї праці. Друга половина грудня буде більш вдалою в усіх відношеннях. Не відмовляйтеся від підтримки відданих вам людей. Будьте готові до того, що в останні числа місяця ваші енергетичні ресурси ослабнуть.

Завдяки високому рівню енергетики в грудні на Раків очікує піднесений емоційний фон. Внутрішній стан не буде пов'язаний із зовнішніми подіями. Навколо вас постійно змінюватимуться люди й обставини. Події почнуть відбуватися хаотично. Зроблені дії в першій половині місяця принесуть лише ілюзорний успіх. Насправді ситуація не змінюватиметься на краще.

У перші дні місяця Раки можуть зіткнутися з брехливими обіцянками, удаванням, лукавством із боку колег і близьких людей. Вас такий стан справ не влаштовуватиме, можуть виникати конфлікти, суперечки, розгляди. У цей же час на горизонті можуть виникнути конкуренти, завданням яких стане підрив вашого авторитету в тій чи іншій сфері. Ці люди можуть не тільки пліткувати, а й чинити перешкоди в різних справах.

Зірки застерігають Раків від відкритої конфронтації. Проявляйте мудрість і терпіння, уникайте участі в конфліктах. Уже з 15-го числа ваше становище зміниться. Відкриються шляхи для вирішення складних завдань. Цей же час підходить для розроблення планів на майбутнє. Ситуація на сімейному фронті теж вимагатиме уваги Раків і відволікатиме їх від вирішення професійних завдань.

Будьте уважні до своїх близьких у другій декаді грудня. Остання третина місяця ускладниться ослабленням енергетичного рівня Раків. Невідкладних справ буде, як і раніше, багато, а ось сил поменшає. Обов'язково знайдіть у цей період час для якісного відпочинку.

Гороскоп для Рака на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. Якщо ви давно замислювалися про зміни в особистому житті, можете сміливо розпочинати їх у грудні. Цього місяця можливі будь-які зміни - розставання, зміна сімейного статусу, зміцнення любовного зв'язку. Зірки будуть на боці самотніх представників знака, які хочуть знайти другу половинку.

Любовний роман, що почався в грудні, складатиметься вдало. Дайте стосункам можливість розвиватися в природному темпі, не прискорюйте і не гальмуйте події. Зазвичай Раки дбайливо зберігають внутрішні переживання від сторонніх очей. У грудні зірки рекомендують стати більш відкритими, говорити партнеру про свої почуття. Це піде стосункам на користь.

У багатьох пар виникне бажання завести дитину. Діти - природне продовження кохання, але не забувайте про відповідальність такого рішення. Насамперед варто подбати про матеріальну базу, щоб малюк ріс в атмосфері благополуччя і достатку.

Гроші та кар'єра. У грудні у Раків можуть виникати фінансові труднощі незначного роду. Ви успішно з ними впораєтеся. Астрологи рекомендують проявляти в грошових справах обережність і прислухатися до інтуїції. Іноді може виникати необхідність у занадто великих витратах. Це підштовхне вас до пошуку додаткового джерела доходу.

Представники знака можуть отримати привабливу пропозицію, що стосується фінансів. Тричі обміркуйте її, перш ніж прийняти. Будьте уважні також під час укладення договорів і підписання ділових паперів, щоб не втратити фінансову стабільність.

У плані кар'єри та роботи місяць не вирізняється яскравістю. Будні будуть заповнені рутиною. Ви можете відчувати нудьгу, але це не привід приділяти менше уваги робочим обов'язкам. Ваша недбалість обернеться критикою з боку керівництва або навіть позбавленням премії.

Здоров'я. Ваше здоров'я цього місяця безпосередньо залежить від уміння протистояти стресам. Постарайтеся контролювати негативні емоції і не піддаватися похмурим думкам. У першій половині місяця існує ризик застудних захворювань, тому одягайтеся тепліше. Обов'язково виділяйте час на відпочинок і повноцінний сон. Було б непогано провести чистку організму.

Сприятливі дні - 3, 8, 13, 17, 21, 25, 29.

Несприятливі дати - 1, 6, 11, 15, 19, 23, 27.

Гороскоп для Лева на грудень

У грудні життя поставить перед Левами багато непростих завдань. Впоратися з ними вийде, проявивши мужність, благородство, цілеспрямованість. Якраз ці якості можна вважати відмінними рисами Лева. Найважчий період припадає на першу половину місяця. Доведеться крутитися як білка в колесі, на ходу міняючи плани й підлаштовуючись під обставини. Далі буде помітно легше. Леви знову відчують царську впевненість у собі.

Груднь для Левів стане часом деякого застою. Представники вогняної стихії відчують у зв'язку з цим нудьгу, апатію або навіть відчай. Не варто близько до серця приймати тимчасові труднощі. Якщо не вдається долати обставини, займіться поки що плануванням, визначте цілі на майбутнє.

Несподіванкою для вас виявляться конфлікти з близькими людьми. Леви можуть зіткнутися з підступністю, зрадою, віроломством. У спірних ситуаціях ви зможете знайти правильне рішення, якщо поглянете на те, що відбувається, під іншим кутом. У грудні не потрібно нікуди поспішати, але й відступати від задуманого не варто.

Якщо ви будете планомірно діяти, події другої половини місяця наповнять ваше серце радістю і щастям. Дехто з Левів відчує нерозуміння і самотність. Не здумайте жаліти себе. Ідіть у задуманому напрямку, самостійно вирішуючи всі питання. У вас вистачить на це рішучості та сили духу.

Гороскоп для Лева на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. У любовній сфері на Левів чекають численні сюрпризи. Представникам знака, які тяжіють до сталості, доведеться якось пережити цей період. Самотнім Левам варто використати собі на благо майбутні зміни. Зустріти другу половинку ви зможете, тільки кардинально змінивши своє життя.

Може, настав час здригнутися і змінити роботу, піти в спортзал, завести нове хобі? Зовнішні оновлення сприятимуть внутрішнім змінам, і вам нарешті зустрінеться підходяща людина. Мляві стосунки з колишніми варто рішуче обірвати. Нове приходить у наше життя тільки після того, як для нього звільнять місце.

Леви, які мають партнера, раптом усвідомлюють власні помилки у стосунках. Їм стане очевидно, що час відмовитися від замашок диктатора. Натомість проявляйте до своєї половинки увагу, розуміння та ніжність. Нема чого повністю контролювати життя інших людей. У здорових стосунках кожен має особисті кордони. Ті, чиє особисте життя стабільне, зможуть і далі насолоджуватися гармонією з партнером.

Гроші та кар'єра. Цього місяця життя поставить вас перед необхідністю планувати свій бюджет. Саме від ваших рішень залежатиме фінансове благополуччя. Перш ніж витратити зароблені гроші, прикиньте, чи вистачить вам коштів, що залишилися, до наступної зарплати. Грудень - не найкращий час для того, щоб брати в борг або оформляти кредит.

Краще пошукайте джерела додаткового доходу. Ваш потенціал дасть вам змогу подужати відразу кілька видів трудової діяльності. До речі, частину грошей ви можете витратити на задоволення, якщо від цього залежить ваше самовідчуття. Не обов'язково економити на кожній дрібниці.

На роботі від вас вимагатимуть проявляти винахідливість і активність. Постарайтеся розділити справи на важливі та другорядні. Так ви зможете зберегти свої сили для вирішення дійсно значущих завдань і виділити час для відпочинку. Будьте готові до того, що вам можуть запропонувати новий проєкт. Робота буде відповідальною і може вплинути на розвиток кар'єри надалі, тому не варто відмовлятися.

Попрацюйте трошки над діловим іміджем, якщо відчуваєте, що ваш авторитет серед колег недостатньо високий. Жінкам-Левам астрологи радять відсторонитися від пліток та інтриг у колективі. Чоловіки можуть зіткнутися з розчаруванням, не отримавши допомоги від того, на кого розраховували.

Здоров'я. Головне ваше завдання в плані здоров'я - берегти нервову систему. Стреси в грудні призведуть до розбалансування всього організму, негативно вплинуть на імунітет. Обов'язково робіть вилазки на природу, відпочинок на свіжому повітрі вам необхідний. Завдяки розташуванню зірок, подорож у теплі краї теж пройде вдало.

 Сприятливі дні - 1, 6, 11, 15, 20, 24, 28.

 Несприятливі дати - 3, 8, 13, 17, 22, 26, 30.

Гороскоп для Діви на грудень

Перший місяць зими викличе у Дів прагнення змінити своє життя в різних сферах. Зрозуміло, зміни мають бути на краще. Щоб отримати бажаний ефект, треба діяти обдумано і без метушні. Проявіть властиву вам стриманість і терпіння. Тоді удача точно буде на вашому боці. При знаходженні Марса в третьому домі керувати емоціями буде важко, але ви постарайтеся для своєї ж користі.

13 грудня Дівам варто зосередитися на запуску нових завдань, пов'язаних із навчанням, підвищенням професійних навичок. Не лінуйтеся, не витрачайте даремно дорогоцінний час. Період буде успішним для тих, хто готується до вступу в навчальні заклади. Цей же час підходить для спілкування зі старими друзями та нових знайомств.

На роботі буде легко даватися рутина. Вам вдасться розсортувати ділові папери, ділові договори укладатимуться легко, на користь обох сторін. Період повного місяця підходить для короткочасних поїздок і відряджень. Від них тим більше не варто відмовлятися, якщо це вплине на кар'єру. Комусь із Дів доручать важливий проект, який треба буде наполегливо розвивати.

 27 грудня Дівам варто бути уважнішими, щоб не зробити помилку. Особливо остерігайтеся зачепити когось із колег недобрим словом. Такий вчинок може серйозно позначитися на вашій діловій репутації. Деяким із Дів грудень може принести підвищення в кар'єрі, якщо до цього все йшло гладко. У суспільному житті представники знака зможуть проявити свої найкращі сторони.

Гороскоп для Діви на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. У грудні 2023 року зірки прихильні до Дів у любовних справах, тому нічого поганого не трапиться. Ви, нарешті, зможете зрозуміти, хто у вашому житті "випадковий пасажир", а з ким можна будувати стосунки надовго. Ненадійні зв'язки будуть безболісно розірвані. Взаємини з тим, хто дорогий, можна буде зміцнити й отримувати від них ще більше радості та задоволення.

Для одинаків настає сприятливий час, коли вони зможуть вдало вибрати партнера. Емоційна стабільність тільки допоможе Дівам у пошуках. Вони спокійно реагуватимуть на знаки уваги тих, хто їм не цікавий - непотрібні люди самі відсіються. До речі, обранець може бути не тільки з кола нових осіб, варто уважно придивитися і до старих знайомих.

Стійким парам слід берегти своє щастя. Не виключено, що хтось із близького кола надаватиме знаки уваги другим половинкам Дів. Ситуація може загостритися і стати приводом для ревнощів і розставання. Дівам краще проводити більше часу наодинці з коханою людиною, уникаючи галасливих компаній.

Гроші та кар'єра. У плані фінансів груднь стане для Дів непростим періодом. Доведеться відповідати на різні виклики, які підкидатиме життя. Змінити обставини на свою користь часом буде складно. Грошики краще поберегти, а не витрачати направо і наліво. Не варто робити й інвестиції. Цей період тимчасовий і він не триватиме довго, не хвилюйтеся.

На роботі перед Дівами відкриються нові можливості. Витрачені зусилля не залишаться без уваги керівництва. Вашу працьовитість і завзятість оцінять по заслугах. Головне - будьте відкриті для змін, умійте адаптуватися. Було б добре частіше проявляти ініціативу і демонструвати лідерські якості. Залишатися енергійними на роботі допоможуть регулярні заняття спортом. Безробітним потрібно налаштувати себе на те, що це тимчасове випробування.

Здоров'я. Здоров'я в грудні не дасть Дівам приводу для занепокоєння, якщо дотримуватися поміркованості в усьому. Дозуйте емоції та фізичні навантаження, тоді почуватиметеся чудово. Слухайте сигнали свого тіла і реагуйте на них адекватно. Втомилися - приляжте, відчули голод - з'їжте тарілку ситної та здорової їжі.

Щоб уникнути застуд у першій половині місяця, одягайтеся за погодою, намагайтеся не промочити ноги. Для підтримки імунітету їжте більше свіжих фруктів. Заморозьте заздалегідь ягоди і додавайте їх у сир, каші, коктейлі, не піддаючи термічній обробці. Можна пропити комплекс вітамінів і мікроелементів.

Сприятливі дні - 3, 8, 10, 14, 18.

Несприятливі числа - 20, 24, 27, 30.

Гороскоп для Терезів на грудень

Для Терезів важливо в усьому досягти успіху. У грудні 2023 року у вас буде такий шанс. Не пропустіть ті можливості, які надає доля. Обов'язково ставте цілі, тільки так ви зможете наблизити свої мрії. Проявляйте індивідуальність, не озираючись на думку сторонніх осіб. Тверда позиція буде потрібна від вас у професійній сфері.

Грудень принесе деяке пожвавлення в життя Терезів. Відбуватимуться цікаві події, відкриються нові можливості. Ваша енергетика, завдяки високому рівню, дасть змогу вирішувати будь-які завдання. Для оточуючих ви будете як заряджена батарейка. Вони з радістю підхоплять ваші ідеї та будуть готові співпрацювати.

Ви давно замислювалися про те, щоб завести незвичайне хобі? Саме час зробити це в грудні.  Нове захоплення не тільки допоможе знайти нових друзів, а й стане джерелом радості.

Не рекомендується вам займати цього місяця конфліктну позицію. Тримайте емоції під контролем у складних ситуаціях, не піддавайтеся на провокації. Зрозумійте, розбіжності - невід'ємна частина взаємин. Потрібно до всього підходити розумно і конструктивно, зважаючи на думку опонентів. Загалом зірки кажуть, що удача на вашому боці!

Гороскоп для Терезів на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. Великі можливості обіцяє грудень у сфері стосунків самотнім представникам знака. У Терезів з'явиться тяга до спілкування, і оточення відчує це. Ви зможете знайомитися з різними людьми, вибираючи людину до душі. Не варто йти на компроміси, якщо з'явилося відчуття, що новий знайомий вам не підходить.

Інтуїція рідко нас обманює. Просто продовжите пошуки, і ви обов'язково зустрінете другу половинку. Також не намагайтеся виставити себе тим, ким ви не є насправді. Будьте щирими, щоб потенційний партнер зміг розгледіти вашу суть.

У стійких парах пануватиме кохання і гармонія. Грудень не принесе їм складнощів. Приділяйте достатньо уваги коханій людині, але не забувайте про власні кордони та інтереси, не розчиняйтеся. Чоловікам-Терезам астрологи радять проявити терпіння, щоб зберегти гармонію в парі і не наблизитися до розставання.

Гроші та кар'єра. У грудні грошовий потік буде спрямований у ваш бік. Фінанси почнуть приходити легко, що допоможе почуватися набагато впевненіше. Ви можете скласти план доходів і витрат на місяць, але життя все одно внесе свої корективи. Буде важко втриматися від спонтанних покупок і незапланованих витрат.

Піддавшись імпульсу, ви не зможете втриматися від розчарування. Відчувши вашу успішність, можуть активізуватися шахраї. Не довіряйте красивим обіцянкам. Якщо ви самі віддасте велику суму в руки недобросовісних людей, буде важко повернути кошти назад.

Як не дивно, ваші успіхи в кар'єрі пов'язані з допомогою іншим людям. Якщо ви допоможете колезі, який потрапив у скрутну ситуацію, ваша ділова репутація стане міцнішою. Люди проявлять до вас доброзичливість і допоможуть у робочих питаннях. Дехто навіть замовить за вас слівце, щоб дати можливість піднятися кар'єрними сходами.

Спілкування з людьми виявиться важливим і для тих, у кого власний бізнес. Завдяки новим знайомствам з'явиться шанс розширити свою справу. Через активну діяльність може накопичитися втома. Дозвольте собі полінуватися, якщо немає термінової роботи. Пізніше ви все надолужите.

Здоров'я. У тих, кого досі не турбувало здоров'я, воно так і буде на висоті. Ви продовжите відчувати бадьорість і радіти життю. Ті, хто має хронічні хвороби, зможуть знайти джерела інформації з корисними порадами про те, як знову стати здоровими. Застосувавши здобуті знання, ви отримаєте полегшення свого стану.

Спробуйте нові методики на собі, якщо тільки вони походять із надійних джерел. Усім представникам знака Терези зірки радять уникати в грудні стресових ситуацій. Як відомо, всі хвороби від нервів. Не зайвим буде нагадати про дотримання режиму дня і правильне харчування.

Корисними виявляться прогулянки на свіжому повітрі, скандинавська ходьба, кардіотренування в спортивному залі. Для зняття емоційної напруги підійдуть медитації та йога.

Сприятливі дні - 3, 17, 21, 26, 30.

Несприятливі числа - 9, 12, 16, 18.

Гороскоп для Скорпіона на грудень

Скорпіонів можна привітати. Важкий період, повний труднощів, залишився позаду. У грудні представників знака очікує особистісне зростання. Заодно підросте честолюбство. Скорпіони домагатимуться свого за всяку ціну, часом навіть проявляючи агресивну поведінку. Краще розгорніть амбіції у свій бік, залишивши в спокої оточення. Займіться зміною іміджу, наполегливо працюйте. Цього місяця ваша чарівність буде настільки великою, що чинити опір їй вийде з великими труднощами. Скористайтеся даром спокушання, якщо любовні перемоги для вас значущі.

Майбутній місяць готовий подарувати вам багато нового і цікавого, якщо ви з радістю приймете ці дари. У вашому полі буде багато конфліктних енергій, під вплив яких краще не потрапляти. Навіть якщо вам здається, що світ до вас не справедливий, уникайте конфронтації з оточуючими.

Люди можуть мати думку відмінну від вашої, і це нормально. Не намагайтеся нав'язати свою точку зору. Зверніть свій погляд на те, що вам цікаво, тоді не прогадаєте. Може потребувати уваги здоров'я. У грудні ви здатні отримати те, до чого давно прагнули, будьте активнішими. У хвилини поганого настрою балуйте себе приємними дрібницями.

Гороскоп для Скорпіонів на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. Ваша привабливість у грудні буде зашкалювати, що не може не позначитися на особистому житті. Та й самі ви будете одержимі пошуком відповідного партнера. Усі інші справи й устремління відійдуть на другий план. Не варто поспішати з початком нових стосунків.

Відповідний для цього період настане в січні. Поки що можете отримувати задоволення від флірту з протилежною статтю і радіти отриманим компліментам. Подібні тенденції захоплять і тих Скорпіонів, які вже перебувають у стосунках. Вам захочеться чогось нового. Перебуваючи в пошуку яскравих вражень, подумайте, чи варті вони того, щоб зруйнувати колишнє життя. 

Тим, хто зібрався узаконити стосунки в грудні, краще з цим почекати. Весілля потребуватиме величезних витрат, які тінню ляжуть на найближче майбутнє. Сімейних Скорпіонів на початку місяця очікує криза. Причому непросту ситуацію спровокуєте ви самі. Краще утриматися від різких слів і некрасивих вчинків. Вибачтеся перед своїм партнером, якщо були неправі. Любляча людина обов'язково вас пробачить.

Гроші та кар'єра. Ситуація з фінансами у Скорпіонів складатиметься по-різному. Ті, на кого чекають великі зміни - весілля, переїзд, зміна роботи, ювілей, новосілля, будуть змушені економити, щоб витрати не сильно вдарили по їхній кишені. Доведеться скоротити щоденні витрати і в дечому собі відмовити.

Якщо у вашому житті не планується глобальних змін, ви можете витрачати гроші як зазвичай і навіть трохи більше. Частину коштів можна виділити на те, щоб побалувати себе, зняти втому від роботи і підняти настрій. Доведеться пошукати розумний баланс.

Не будьте занадто самовпевнені в грудні. Бажання давати поради колегам і керівництву може піти на шкоду вашій кар'єрі. Краще дійте інтуїтивно, покладаючись на свою чарівність, яка все зробить за вас. Завдяки магнетизму, перед вами відкриються багато дверей. Дехто за допомогою покровителів навіть зможе відкрити свій бізнес. Решті вдасться добре піднятися кар'єрними сходами.

Зіткнувшись із труднощами, не варто падати духом. Дивіться на ситуацію позитивно. Адже навіть коли все погано, обов'язково знайдуться позитивні моменти. Поводьтеся з колегами й підлеглими справедливо, доводьте все розпочате до кінця.

Здоров'я. У грудні вам попадеться на очі інформація одразу про кілька оздоровчих методик. Залишиться тільки вибрати те, що вам підійде. Перші два тижні ви будете в усьому сумніватися, тому рішення щодо здоров'я краще ухвалювати пізніше. У цей період ви будете схильні до перевтоми і нервових зривів.

Ближче до кінця місяця енергія піде на спад. Постарайтеся уникати будь-яких надмірностей, що погано впливають на самопочуття. Жінкам-Скорпіонам у другій половині місяця краще постежити за вагою і сісти на дієту. Не за горами новорічні свята, тому краще підтримувати форму. Чоловікам рекомендую очисні процедури. Будьте обережні, підвищений ризик харчових отруєнь.

Сприятливі дні - 2 7 8 13 13 16 22 29.

Несприятливі числа - 6, 12 17 17 24 25.

Гороскоп для Стрільця на грудень

У грудні Стрільці завершують свій річний цикл, тому період стане для вас непростим. На зовнішньому і внутрішньому плані відбуватимуться трансформації. Втрата стабільності може викликати занепокоєння і легку депресію. Не панікуйте, вже в другій половині місяця ваші ресурси почнуть зростати, а настрій покращиться. Ви знову набудете впевненості в собі і зможете вирішувати завдання підвищеної складності.

У грудні будьте уважні до своїх відчуттів, не перенапружуйтеся. Через закінчення річного циклу ваша енергетика буде на низькому рівні. Стрільці зіткнуться з нестачею енергії і будуть схильні до частої зміни настрою. Знижений емоційний фон зумовлений ще й жорсткою критикою, провокаціями з боку таємних і явних ворогів.

Не варто бурхливо реагувати на випади у ваш бік, необдумані вчинки можуть спричинити неприємні наслідки. Особливо часто такі ситуації виникатимуть у першій половині місяця. Візьміть це до уваги і намагайтеся не втягуватися в конфлікти, суперечки, не проявляти агресію. Після 15 грудня ситуація нормалізується, ваше життя стане набагато спокійнішим.

Налагодяться стосунки з близькими людьми, що дасть можливість Стрільцям відчути надійний тил. Якщо конфлікти занадто вас вимотають, можна взяти перепочинок і влаштувати собі короткочасну відпустку. Потім Стрільцям знову доведеться проявити активність - залагодити всі невідкладні справи, взяти участь у переговорах, зустрітися з потрібними людьми.

Гороскоп для Стрільця на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. Якщо особисте життя з якихось причин вас не влаштовує, потрібно вносити зміни в першій половині місяця. Це відповідний період для з'ясування стосунків, розставання, подолання сімейної кризи. Хтось захоче почати все заново з тим самим партнером. У когось виникне бажання вирушити на пошуки нового щастя.

Для одинаків настає вдалий момент зізнатися у своїх почуттях тому, хто довго був поруч у ролі вірного друга, якщо, звісно, є така потреба. Стрільці, які перебувають у парі, відчують підвищену увагу з боку другої половинки. Дайте їй ту саму відповідь, і стосунки стануть ще більш гармонійними та щасливими.

У деяких сім'ях можуть виникати непорозуміння і сварки, супроводжувані взаємною критикою. Склоки виявляться тимчасовими, але можуть позначитися на вашій працездатності. Постарайтеся не помічати прикрих дрібниць і не сваритися зайвий раз.

Гроші та кар'єра. Стрільці, у яких було хитке фінансове становище, зможуть зміцнити його в грудні 2023 року. Не всім вдасться обійтися без сторонньої допомоги. Закрити борги і кредити допоможуть забезпечені покровителі або родичі. Надалі намагайтеся не допускати великих витрат, що перевищують ваші доходи.

У другій половині місяця з'явиться шанс добре заробити. Комусь для цього доведеться змінити сферу діяльності. Нова робота може бути абсолютно не пов'язана з тим, чим ви звикли займатися. Жінкам-Стрільцям астрологи рекомендують стати рішучішими і не боятися змін. У чоловіків гроші можуть витікати на різні приємні дрібниці і посиденьки з друзями.

У кар'єрі груднь не дозволить Стрільцям рухатися швидко, як би вони цього хотіли. Будуть виникати перешкоди у вигляді різних обставин і з цим доведеться змиритися. Перший місяц зими більше підходить для планування і роздумів з приводу роботи. Ви явно відчуєте брак знань і зв'язків для того, щоб розвиватися. Спробуйте порівнювати себе з іншими, щоб зрозуміти, як заповнити прогалину.

Здоров'я. У першій половині місяця ослаблений імунітет може стати причиною застуд, інфекцій, загострення хронічних хвороб. Постарайтеся берегти себе - більше відпочивати, тепло одягатися, організувати правильний режим дня. Фізичні вправи сприятимуть підвищенню витривалості. Уникайте шкідливих звичок і невідповідної їжі.

Намагайтеся виділяти час протягом дня для релаксації. У цьому сенсі корисні заняття йогою, медитативні та дихальні практики. Грамотне розслаблення поліпшить розумові та психічні показники, врівноважить енергію в організмі, згладить наслідки стресу.

Сприятливі дні - 5, 10, 15, 19, 24, 28.

Несприятливі числа - 3, 7, 13, 17, 22, 26.

Гороскоп для Козерога на грудень

Головний акцент гороскопу Козерогів у грудні буде зміщений на соціальну сферу. Вам вдасться вирішити грандіозні завдання, спираючись на допомогу колег і близьких друзів. Дуже цінною виявиться інформація, що надходить із близького кола. Така ситуація складатиметься завдяки перебуванню Меркурія в одинадцятому домі.  Наприкінці першої декади грудня ця планета переміститься у дванадцятий дім, з яким пов'язані страхи, таємничість, обмеження, поява недоброзичливців. У цей період Козероги відчують тягу до усамітнення. Деякі представники знака в грудні переймуться духом містицизму й окультних практик.

У грудні великі зміни стануть девізом для Козерогів. На них чекають зміни, як на зовнішньому, так і на внутрішньому рівні. Можуть змінитися цілі, плани, стосунки з оточуючими. Водночас представники знака побачать перед собою привабливі перспективи.

Рішучі Козероги можуть поміняти роботу і переїхати в інше місце. Із кола друзів зникнуть ті, з ким не вдається знайти спільної мови. При цьому може відбутися зближення зі старими знайомими, з якими довгий час не було спілкування. Активні соціальні зв'язки допоможуть залагодити деякі проблеми, але будуть і такі завдання, які доведеться вирішувати наодинці.

Проявіть свій характер і у вас усе вийде. Наприкінці місяця можуть загостритися стосунки з членами сім'ї та родичами, яким не вистачатиме вашої уваги. Краще заздалегідь подбати про те, щоб між вами збереглася теплота.

Гороскоп для Козерога на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. У грудні на особисте життя Козерогів впливатимуть їхні характерні риси. Уперта й різка вдача може стати причиною для суперечок із партнером. Спробуйте знизити рівень претензій і приборкати нетерпіння, тоді конфліктів буде менше. При цьому краще брати ініціативу у свої руки і м'яко направляти другу половину в потрібному напрямку.

Обов'язково цікавтеся, чого хоче сам партнер. Одним словом, уникайте проявів егоїзму. Якщо вам усе ще не вдалося зустріти своє кохання, зробіть кроки до нього на зустріч. Не чекайте, поки вас познайомлять із ким-небудь ваші родичі або друзі. Активніше знайомтеся самі. У грудні у вас є шанс зустріти близьку за духом людину.

Але не варто кидатися з головою у вир пристрасті й вирішувати за двох, що ви "майже сім'я". Дайте час партнеру проявити свої якості. Та й вам самим не завадить перевірка почуттів. Почекайте деякий час, а потім вирішуйте, потрібна вам ця людина чи ні.

Гроші та кар'єра. У грудні вас потішить зростання фінансів. Ті, кого раніше мучила ситуація, пов'язана з грошима, відчують полегшення. Проблема безболісно вирішиться. Головне - дивіться в обидва і не пропустіть щасливий випадок. Грошей буде стільки, що вам навіть вдасться відкласти деяку суму про всяк випадок.

Дуже ймовірно, що вдасться знайти нове джерело доходу. Окремим представникам знака допоможуть матеріально близькі люди. Краще не допускати спонтанних витрат. Витратьте гроші на корисні придбання, щоб надалі не відчувати жалю. Якщо вам вдасться взяти під контроль свої витрати і знайти нові джерела доходу, ви зможете перейти на новий фінансовий рівень.

З'явиться бажання спробувати щось нове. Деякі Козероги захочуть вибрати незвичайну сферу діяльності. Решта стануть справжніми трудоголіками, що забезпечить їм перспективи в кар'єрному плані.

Начальство довірятиме вам відповідальні завдання й обов'язково оцінить вашу зацікавленість у роботі. Щоб поліпшити власні навички, вам можуть знадобитися нові знання. Благо, сьогодні можна вчитися в будь-якому зручному форматі.

Здоров'я. Загалом ваше здоров'я буде на хорошому рівні. Але все ж дам кілька рекомендацій. У першій половині грудня велика загроза застудних захворювань, одягайтеся за погодою. Бажано також уникати в цей період далеких поїздок.

Можуть з'явитися проблеми зі шлунком навіть у тих, кого він не турбував. Уникайте вживання гострої їжі як основної страви, не зловживайте спиртним. Краще не їсти ті продукти, які можуть спричинити гастрит. Якщо з'явилися проблеми із зубами, не відтягуйте візит до стоматолога.

Сприятливі дні - 3, 8, 12, 16, 21, 25.

Несприятливі числа - 1 6 10 14 14 19 23 28.

Гороскоп для Водолія на грудень

Грудень 2023 року мине для Водоліїв під знаком професійного зростання. Це обумовлено присутністю Сонця в десятому домі. Люди повітряного знака відчуватимуть прилив сил і чудовий настрій. Дехто з Водоліїв зможе отримати значущу винагороду за свої заслуги. Для одних це буде підвищення зарплати, для інших - пропозиція від керівництва очолити новий проєкт. Водолії й самі захочуть змінити на краще своє життя, стануть більш ініціативними, захочуть змінити роботу або вдосконалити свої навички.

Приготуйтеся до того, що грудень поставить вас у центр уваги. Водолії зможуть знову зблизитися зі старими друзями, зав'язати нові цікаві знайомства, отримати підтримку колег. Не ховайте від інших ідеї, які вас відвідали. Ви можете стати джерелом натхнення для багатьох людей.

Ваші таланти заграють новими гранями, а креативні рішення викличуть непідробний захват у оточуючих. Звичайно, такі зміни неможливі без занять саморозвитком. Вам захочеться пізнавати себе, формувати найближчі та віддалені цілі. Слідом за цим у голову прийде план реалізації задуманого.

Завдяки внутрішнім змінам, що відбуваються, ви зможете стати впевненішими в собі. У деяких Водоліїв з'явиться нове хобі. Навколо сконцентруються позитивні люди, спілкування з ними буде приємним і гармонійним. Не забувайте піклуватися і проявляти доброту щодо тих, хто на це заслуговує.

Гороскоп для Водолія на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. У любовній сфері грудень принесе Водоліям масу змін. Вам потрібно багато чого переосмислити, ухвалити важливі рішення, побудувати плани на подальше особисте життя. Основні перешкоди у стосунках можуть виникати через особливості характеру Водоліїв. Належність до повітряної стихії робить вас непостійними. Зрозуміло, це нервує партнера, йому важко будувати з вами стабільний взаємозв'язок.

Погодьтеся, що вам важко зізнаватися у своїх помилках. Тим часом друга половинка знає всі ваші мінуси і плюси, в її очах ви не можете залишатися постійно білим і пухнастим. Вчіться співпрацювати в діалозі, це піде стосункам на користь.  Сценарій подій у парах буде різним.

Хтось розлучиться з партнером, відчуваючи тотальну відчуженість. Дехто з Водоліїв навпаки зможе перебудувати себе і зблизитися з коханою людиною наскільки це можливо. Тим, хто поки не зустрів другу половинку, зірки пропонують переглянути свої бажання, щоб точно розуміти, чого ви чекаєте від стосунків. З приводу нових знайомств робити висновки ще рано. Придивіться до того, кого ви збираєтеся впустити у своє життя.

Гроші та кар'єра. У гороскопі Водоліїв на грудень 2023 року зростання фінансів має позитивні тенденції. Представники знака зможуть більше заробляти на основній роботі, у багатьох з'явиться можливість додаткового приробітку.

До матеріального успіху вас приведуть власна працьовитість і повна самовіддача на роботі. Таких працівників цінують і заохочують якщо не підвищенням зарплати, то хоча б регулярними преміями.

У грудні настане відповідний момент для грошових інвестицій. Ви зможете вкласти гроші без особливого ризику й отримати непоганий прибуток. Якщо не сподіваєтеся на свою компетентність у фінансових питаннях, краще проконсультуватися в експерта.

Постарайтеся не псувати на роботі стосунків із колегами і керівництвом, тоді перешкод для кар'єрного зростання не буде. Безробітним слід займатися активними пошуками вакансії. Розглядайте будь-які варіанти. Несподівана пропозиція може повести вас новим успішним шляхом.

Здоров'я. Грудень подарує вам прекрасне самопочуття, відчуття бадьорості й легкості. Імунітет захищатиме від застудних захворювань і можливих інфекцій.

Допоможіть своєму організму, підтримуючи розумний баланс між періодами активності та відпочинком. Необхідно забезпечити собі здоровий сон і дотримуватися принципів правильного харчування. Якщо для вирішення повсякденних завдань потрібна витривалість, досягайте її регулярними спортивними тренуваннями.

Сприятливі дні - 1, 5, 9, 15, 20, 23, 27.

Несприятливі числа - 3, 7, 13, 17, 22, 25, 29.

Гороскоп для Риб на грудень

З настанням грудня акцент у вашій натальній карті буде зміщено на сектор філософії та подорожей. Місяць для вас пройде дуже вдало, якщо використовувати можливості, що випали. Зірки пророкують зустрічі та знайомства з інтелектуалами і творчими особистостями. Можливо, ви самі займетеся якимось видом мистецтва. Спрагу пізнання Риби задовольнятимуть читанням і переглядом хороших фільмів. Комусь цього буде замало, з'явиться потреба пройти навчання в цікавій для вас галузі. У багатьох з'явиться шанс вирушити в поїздку, яка збагатить новими знаннями.

Грудень - вдалий час для того, щоб завершити всі розпочаті проєкти. Щось нове затівати не варто, найімовірніше, справу не вдасться довести до кінця. Ви й самі знаєте, як любите проводити час, споглядаючи і мріючи про щось приємне. У грудні вам доведеться більше діяти, проявляючи активність та ініціативу в усіх питаннях.

Якщо пустити справи на самоплив, наслідки можуть бути непередбачуваними. У середині місяця надійдуть новини, що кардинально змінюють ваші плани. Цей же період може принести вам зустріч із неприємними людьми, яких ви раніше уникали.

Нехай навіть виникнуть розбіжності або конфлікт, не приймайте ситуацію близько до серця. Не бійтеся труднощів, які очікують на вас наприкінці грудня. Якщо ви їх благополучно подолаєте, життя зміниться на краще. У підсумку вдасться досягти набагато більшого, ніж планувалося.

Гороскоп для Риб на грудень / фото pixabay.com

Любовний гороскоп. Для Риб грудень не буде безхмарним у плані особистого життя. Це може бути пов'язано з тим, що неприємності різного роду знизять вашу впевненість у собі. Та й партнер поводитиметься не найкращим чином - чіплятиметься, висловлюватиме необґрунтовані претензії. Охолодження, що виникло, щиро засмутить тих Риб, які вважали свої стосунки ідеальними.

У такій ситуації раджу довіритися своїй інтуїції і діяти за велінням серця. У вашому особистому житті траплятимуться як злети, так і падіння. Усе це тільки додасть гостроти відчуттів і яскравих барв, тому не варто переживати. Вільним представникам знака захочеться ніжності й тепла.

Самотні Риби часто відвідуватимуть вечірки та розважальні заходи в надії зустріти своє щастя. Завдяки збігу зірок, романтичне знайомство цілком може статися. Приготуйтеся до того, що це буде яскрава і несподівана пригода, яка змусить вас відчути цілу гаму позитивних емоцій.

Гроші та кар'єра. У грошовій сфері Рибам потрібно зробити акцент на благодійності, допомозі родичам, вкладенні грошей в організацію нових ділових зв'язків. Такі інвестиції мають довгострокові перспективи. Надалі вкладені кошти себе виправдають і обов'язково принесуть користь. Те ж саме стосується ділової активності.

Погоджуйтеся на поїздки, зустрічі з колегами в неформальній обстановці, виступ на публіці, якщо вас попросять. Безкоштовні заходи працюватимуть на вашу репутацію. Від цього може залежати кар'єра і майбутня зарплата. Розгляньте пропозиції, що стосуються незвичайних способів заробітку. У такому разі може значно збільшитися ваш дохід.

Якщо у вас виникло бажання змінити роботу, зробіть це, особливо якщо довго "сиділи" на одному місці. Зірки дають добро на подібні зміни. Не потрібно боятися нового і невідомого, пізніше ви переконаєтеся в безпідставності цих страхів. Можливості для самореалізації в грудні у вас точно будуть, головне - їх використати.

Здоров'я. У грудні вам вдасться вирішити головну проблему, що стосується здоров'я. Постарайтеся розшукати нову інформацію, яка допоможе це зробити. Під час вибору способу лікування керуйтеся здоровим глуздом, не всі народні засоби приносять користь. Зірки застерігають - підвищений ризик лікарської алергії, приймайте препарати з обережністю, починаючи з малих доз.

Ті, кого нічого не турбує, теж повинні з увагою ставитися до свого здоров'я в перший місяць зими. Висипайтеся, дотримуйтеся режиму, правильно харчуйтеся. На користь піде і відмова від шкідливих звичок - куріння, вживання спиртного у великих кількостях.

Сприятливі дні - 2, 8, 12, 16, 21, 26.

Несприятливі числа - 4, 10, 14, 18, 23, 28.