Гороскоп на квітень 2021 для Скорпіонів / фото ua.depositphotos.com

Квітень подарує Скорпіонам безліч поворотів долі, не всі з яких будуть приємні, йдеться в гороскопі Tamby.info. Ваше життя багато в чому зміниться, а незрозумілі перешкоди і чутки можуть вибити вас з колії. Скорпіонам доведеться змиритися з тим, що не все пройде за вашим сценарієм. Можливі службові інтриги. Вкрай важливо виконувати всі свої обіцянки у квітні, інакше відносини з близькими будуть зіпсовані.

Всі події постарайтеся оцінювати з різних точок зору. Збирайте всю доступну інформацію, але не надто їй довіряйте: частково вона може бути помилковою. Не довіряйте чуткам про ваших близьких і друзів. Можливо, хтось хоче спровокувати вас. Стримуйте роздратування, будьте обережні у висловлюваннях. В кінці квітня зняти напругу допоможуть дружні посиденьки.

Сприятливі дні у квітні 2021 року для Скорпіона: 

Відео дня

5, 6, 10, 11, 20, 24, 25. 

Несприятливі дні у квітні 2021 року для Скорпіонів: 

4, 8, 15, 16, 22, 28, 29.

Гороскоп на квітень для Скорпіонів в грошах і кар'єрі

Читайте такожГороскоп на квітень 2021 Лев: будьте лідером і не провокуйте конфліктиНа роботі у квітні вас чекає напружений період. Скорпіонам будуть незрозумілі мотиви колег і їх ставлення до вас. Однак до кінця місяця все проясниться. Не варто виносити на загальне обговорення свої досягнення, що б не викликати заздрість і інтриги.

Уважно поставтеся до прохань і завданнями керівництва. Вас можуть перевірити на відповідність займаній посаді. Фінансове становище буде досить важким. Якщо ви проживаєте з родиною, стежте за сімейним бюджетом самостійно. До кінця квітня становище покращиться, з'являться несподіваний дохід.

Гороскоп на квітень для Скорпіонів / фото passion.ru

Гороскоп для Скорпіонів в коханні та особистому житті

На початку місяця в смугу розквіту любові і дружби. Однак ваші відносини можуть затьмарити необгрунтовані причіпки, підозри і напади ревнощів. Дозвольте собі довіритися половинці. В середині квітня може виникнути непорозуміння при поділі сімейних обов'язків. Постарайтеся прислухатися до свого партнера. 

У спілкуванні з дітьми постарайтеся досягти взаєморозуміння і спілкуватися з ними по-дружньому. Якщо родичі запропонують вам допомогу в будь-якій справі - не відмовляйтеся. Також прислухайтеся до їхніх порад.

Прогноз для Скорпіонів у здоров'ї

У квітні Скорпіонам рекомендується перейти на дієтичне харчування, щоб запобігати захворюванням шлунка. Висока ймовірність отруєнь. Не зловживайте алкоголем і газованими напоями. Не забувайте і про профілактику простудних захворювань. При виникненні захворювань горла потрібно відразу їх лікувати, інакше можуть бути ускладнення. Якщо є захворювання серцево-судинної системи, слід поберегти нерви.

Вам також може бути цікаво: