Що чекає на знаки Зодіаку цього тижня / kruto.online

Прогноз Павла Глоби на найближчі 7 днів допоможе знайти сили для руху вперед.

Уникайте скептицизму та зневіри цього тижня, з 27 квітня по 3 травня, йдеться в прогнозі SlovoFraza.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, на яких чекає успіх на роботі в травні 2020 року

Відео дня

Кому пощастить: головні щасливчики тижня серед знаків Зодіаку

Близнюки

Приймаючи рішення на холодну голову, Близнюки забезпечать себе везінням. Сподіватися на допомогу оточуючих не варто. Наприкінці тижня, коли на календарі буде вже травень, а не квітень, на Близнюків очікують сприятливі дні. У цілому тиждень буде насичений інформацією, яка допоможе відкрити очі на події та заглянути в майбутнє.

Лев

Це ідеальний час для романтики, зустрічей і флірту, а також проведення часу зі своєю другою половинкою. Зірки й планети посприяють Левам у пошуках щастя, тому що їхня енергетика буде творчою. Що стосується справ, фінансової сфери та роботи, то і тут на Левів чекає успіх. У них буде дуже багато сил і енергії на подолання різних негараздів.

Водолій

У Водоліїв на цьому тижні очікується зростання удачі у всіх сферах життя. Це означає, що можна буде досягти успіху в справах і фінансах та у коханні. Сімейним Водоліям і тим, хто вже перебуває у стосунках, бажано проводити більше часу в колі близьких людей. У фінансовій сфері та в роботі варто зайняти позицію спостерігача.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, чиє життя у травні круто зміниться

Кому не пощастить: астролог назвав лузерів тижня серед знаків Зодіаку

Рак

На самому початку тижня зірки й планети будуть в сильному дисонансі, тому Ракам доведеться зустрітися зі спалахами ревнощів. Цим людям може здатися, що їхні близькі та друга половинка охололи й більше не люблять їх. Вони повинні побороти недовірливість. Не варто боротися за місце під сонцем у фінансовій сфері. Можна спровокувати великий конфлікт, через який доведеться шукати нову роботу або дуже довго відновлювати довіру колег.

Діва

На самому початку тижня на Дів може напасти смуток і невеликий відчай. Також у боротьбі з негативом допоможе присутність поряд з оптимістичними людьми. Небажано потрапляти в конфліктні ситуації, оскільки це може погано позначитися на удачі та настрої.