Гороскоп для Лева в грудні 2021 / depositphotos.com

Сприятливе розташування зірок обіцяє Левам велику кількість цікавих подій. Ви захочете допомагати людям - така вже ваша благодійна натура. Вплив планет допоможе Левам ясно дивитися сьогодні в завтрашній день і точно знати, кому варто довіряти, а кому - ні.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Леви в грудні будуть на хвилі оптимізму / depositphotos.com

З 1 по 10 грудня Леви стануть центром уваги для колег, що, безсумнівно, позитивно позначиться на їх харизматичній натурі. Акторські здібності поряд з високим інтелектом можуть підвищити авторитет в очах керівництва. Проте, зірки рекомендують стежити за своїми жартами, щоб не образити колег - дотримуйтесь балансу робочих і особистих взаємин.

У другій декаді місяця найкраще зосередитися на рутинних завданнях, які давно відкладали. Проявіть відповідальність і допитливість, інакше дрібні проблеми накопичаться, як сніжний ком, в результаті приведуть до фінансових втрат.

Відео дня

В кінці місяця Леви повинні бути готові - якщо у вас вийде прожити місяць без негативу і виконати всі рекомендації астрологів, то вам можуть довірити значимий проект, що відіб'ється не тільки на матеріальному аспекті життя, але і на кар'єрному зростанні.

Загальна фінансова ситуація місяця носить мінливий характер - доходи зростуть, але і витрат буде чимало.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Намагайтеся більше часу приділяти близьким / depositphotos.com

Одиноким Левам радять придивитися до своїх колег - можливо, серед них є ваш потенційний партнер. Сприятливий вплив Венери покаже, що щастя можна знайти і таким способом, а службовий роман - не найгірший варіант.

Читайте такожРак: гороскоп на грудень 2021, астрологічний прогноз на місяцьЗ 12 по 20 число на вас буде впливати Уран, що особливо небезпечно для тих представників знака, які вже знаходяться у відносинах, але ще не мають офіційного статусу. Ви можете стати жертвою пліток або почути помилкові чутки про вашого коханого. Не вірте всьому, що говорять - слухайте своє серце.

Сімейні Леви виявляться у вигідному становищі - любов і турбота оселяться в будинку надовго. Зірки натякають, що варто частіше висловлювати своїм близьким свої почуття, щоб зміцнити взаємини.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Зірки рекомендують зайнятися спортом / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 12 грудня розташування планет сприятливо для активного відпочинку і фізичних навантажень. Частіше бувайте на свіжому повітрі, гуляйте, незалежно від того, яка погода за вікном. Намагайтеся не зациклюватися на поганому і бережіть свій емоційний стан. Також непогано буде позбутися від шкідливих звичок.

Друга декада місяця буде не особливо вдалою - можливі загострення захворювань. Якщо таке станеться, не лікуйтеся самостійно, а звертайтеся до свого лікаря.

В цілому, астрологи вважають, що на період грудня вам краще тримати баланс і не впадати в крайнощі. Якщо займаєтеся спортом - не доводьте себе до виснаження, якщо вирішили розслабитися і випити вина - не дегустуйте до безпам'ятства. Гармонія для вас в цьому місяці понад усе.

Читайте також: