Гороскоп для Терезів на серпень 2023 / depositphotos.com

Серпень 2023 для Терезів не можна назвати вже дуже легким. Потрібно буде вкладатися більше, ніж зазвичай, у спілкування з іншими і постійно вирішувати якісь робочі проблеми. Але де ваша не пропадала - ви успішно впораєтеся з усіма випробуваннями. Не бійтеся при цьому відстоювати свою позицію. Імовірно, що вас підтримає людина, з якою ви раніше були не в ладах, каже гороскоп для Терезів на місяць.

Гороскоп кар'єри на серпень 2023

Робота в серпні 2023 року принесе Терезам чимало клопоту, але складним буде тільки початок місяця. Потрібно бути готовими багато працювати, щоб впоратися із завалом, але зрештою вам вдасться вирішити всі завдання. Слід лише стежити за термінами, щоб у метушні ні про що не забути. Водночас зірки обіцяють багато приємних новин і поїздки.

Гороскоп кохання на серпень 2023

У серпні у сімейних Терезів можливі невеликі непорозуміння і конфлікти з близькими. Не сприймайте їхню дратівливість як сигнал до дії і не погіршуйте ситуацію. Особливо обережними слід бути у спілкуванні з дітьми, радять зірки, щоб не зачепити їхні почуття.

Відео дня

Неодруженим Терезам буде не до романтики - вільний час ви вважатимете за краще проводити в колі друзів або колег. Утім, у долі щодо цього свої плани, і вони можуть відрізнятися від ваших.

Гороскоп здоров'я на серпень 2023

Серпень 2023 не найкращий місяць для Терезів у плані здоров'я. Можуть дати знати про себе хронічні захворювання, тому не завадить проконсультуватися з фахівцем. Цей момент не слід відкладати в довгий ящик - так вам вдасться уникнути більш серйозних наслідків. Зробіть загальну профілактику здоров'я, вибудуйте свій графік роботи та відпочинку, знайдіть час для занять спортом або хоча б прогулянок.

Раніше ми публікували місячний календар на серпень 2023 з сприятливими і несприятливими днями місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: