Гороскоп для Водолія на жовтень 2023 / pixabay.com

Жовтень 2023 року принесе Водоліям сюрпризи. Не можна сказати, що приємні, оскільки вам не вдасться підлаштовувати обставини під себе, а доведеться прогнутися під них. Можуть зриватися плани і не вийде контролювати інших. Зірки радять натомість навчитися контролювати свої емоції, щоб уникнути стресів і розладів. Від туги врятує робота і нові ідеї, слухайте інтуїцію і не пропустіть шанс вирішити давню проблему, радить гороскоп на місяць для Водолія.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2023

Не беріть на себе занадто багато, намагаючись просунутися в кар'єрі - радить гороскоп Водолія цього місяця. Ідіть до мети поступово, не забуваючи про свою репутацію: не варто ставити захмарні ціни за послуги або намагатися обійти конкурентів нечесним шляхом. 

Найкращим фінансовим рішенням цього місяця буде вигідне капіталовкладення, яке в майбутньому принесе непогані гроші. Але не розраховуйте на прибуток під час ретроградного Меркурія - до 15 числа. 

Відео дня

Водолії-наймані працівники поліпшать свої стосунки з начальством, а тим, хто зараз шукає роботу, зірки радять не погоджуватися на те, що не подобається. Шукайте - і обов'язково знайдете своє.  

Гороскоп кохання на жовтень 2023 

У жовтні на деяких Водоліїв чекає розставання з партнером. Його не можна буде назвати остаточним, оскільки можливі періодичні зустрічі. Тому краще підтримувати рівні стосунки і уникнути взаємних образ.

Неодруженим Водоліям потрібно дивитися в обидва. Причому не кудись, а собі під ніс: є ймовірність, що хтось із друзів стане чимось більшим для вас. Середина жовтня чудово підходить для романтичних сюрпризів, але ось подорожі краще поки що відсунути, віддавши перевагу відпочинку на пікніку або дачі. Загалом, зірки обіцяють ідилію, але ось наприкінці місяця є ймовірність, що хтось захоче вас посварити. 

Гороскоп здоров'я на жовтень 2023 

Гарне самопочуття обіцяє гороскоп для Водолія на жовтень, ви будете сповнені сил, хоча дехто все-таки буде стурбований своїм здоров'ям. 

Цього місяця вам не рекомендується надмірне фізичне навантаження, слід приділити увагу своєму раціону - налягайте на овочі-фрукти червоного кольору. 

Як уже зазначалося, важливо навчитися контролювати свої емоції і уникати стресу - просто змініть ставлення до проблеми або ситуації. Жінкам-Водоліям гороскоп радить приділити увагу своїй шкірі - будь-які косметологічні процедури підуть на користь. Тим, хто давно хотів сісти на дієту - зараз саме час.

Раніше ми публікували місячний календар на жовтень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: