Гороскоп здоров'я для знаків Зодіаку / фото pixabay.com/Alexas_Fotos

Одним зірки рекомендують терміново звертатися до лікаря, іншим - перестати "накручувати" себе. Треті ж залишаться сповнені сил, але ненадовго. Дізнайтеся, як зберегти здоров'я, зарядитися енергією і не порушити плани через самопочуття. Раніше ми розповідали, яким буде гороскоп для Водолія в серпні 2021.

Овен

Якщо вас турбує здоров'я - звертайтеся до лікаря і строго дотримуйтесь його призначень. Самодіагностика обернеться катастрофічними наслідками. Зараз не найкращий період для того, щоб лікуватися за порадами знайомих.

Відео дня

Телець

Дбайте про себе, не перепрацьовуйте і не відкладайте на "потім". Високе завантаження на роботі або зустріч з друзями не повинні стати поважною причиною відсутності спорту або недосипу. Не запускайте ситуацію, інакше вона стане критичною.

Близнюки

У першій половині тижня ніяких колапсів зі здоров'ям не очікується, а ближче до вихідних ви можете відчути себе погано. Звертайтеся до лікаря, щоб не зіпсувати собі уїк-енд. У цій ситуації краще перестрахуватися, ніж потім пошкодувати.

Рак

Гороскоп здоров'я для раку / depositphotos.com

Багато з вас вирішать "сісти" на дієту, але зірки не радять захоплюватися цим. Вибирайте для себе збалансований раціон, їжте більше риби. Так ви і схуднете, і не зіпсуєте собі здоров'я.

Лев

На цьому тижні ви - ті, яких небагато, хто скаржитися на самопочуття не буде. Не забувайте повноцінно харчуватися і висипатися - поповнюйте енергію і тоді її вистачить на великі справи.

Діва

Ваша проблема в період з 9 по 15 серпня - психосоматика. Ваші думки не дають вам спокійно жити. Підвищений рівень тривоги може привести до різних захворювань. Видихайте - скоро ви побачите результати своєї праці і Всесвіт винагородить вас за старання.

Читайте такожП'ятниця, 13: Як унікнути неприємностей у містичну датуТерези

Зірки рекомендують Терезам поберегти голосові зв'язки. Не пийте холодне, відмовтеся від занадто гарячої або гострої їжі. Намагайтеся менше говорити і підвищувати голос. Якщо проігнорувати поради, можливі травми, які лікувати будете дуже довго.

Скорпіон

Ідеальний тиждень, щоб почати займатися спортом. Також астрологи вважають, що доречно буде відвідати косметолога або масажиста. У харчуванні обмежувати себе не варто, але раціон збалансувати не завадить - так ви швидше досягнете бажаних результатів.

Стрілець

Самопочуття ваше на цьому тижні не буде шикарним, але це не привід звертатися до друзів за порадами. Якщо відчуваєте себе погано - йдіть до лікаря. Люди навколо можуть і будуть помилятися. Виконуючи їх рекомендації ви можете завдати здоров'ю серйозної шкоди.

Козоріг

З 9 по 15 серпня можна сміливо прибирати в квартирі. Зрозуміло, що за 1 день провести генеральне прибирання не вийде, так що намагайтеся робити це потроху, але регулярно. Життя в чистій квартирі зменшить ризик виникнення алергії і нормалізує сон.

Водолій

Медіуми і астрологи вважають, що на цьому тижні вам необхідна легка гімнастика м'язів. Ходіть більше пішки, масажуйте шию руками, виконуйте вправи з комплексу офісної гімнастики. Особливо, якщо ведете малорухливий спосіб життя.

Риби

Ніяких змін у стані здоров'я на цьому тижні не буде. Якщо ви вже вибрали для себе якийсь шлях зміни, а результатів немає - порадьтеся з фахівцями. Можливо, ви щось робите не так. Головне - нічого не міняйте, а наполегливо йдіть до мети зі здоровим розумом.