Що чекає Водолія в серпні / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що в останній місяць літа Водолії зможуть і продуктивно попрацювати, і відпочити. Головне - навчитися взаємодіяти з оточуючими, слухати і чути їх. Тоді у вас вийде стати щасливим і реалізувати всі плани. Раніше ми розповідали, які 6 знаків Зодіаку здатні зруйнувати ваше життя.

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

Серпень стане прибутковим для Водоліїв / фото Depositphotos

В першій декаді місяця зірки обіцяють представникам знака різкі зміни на професійній ниві. Амбітні і цілеспрямовані особистості змінять місце роботи або сферу діяльності. Сприяти цьому будуть творча сила Урану і романтичний вплив Меркурія.

Більш консервативні Водолії також захочуть змін, але масштаби їх будуть скромніше: куплять новий стіл або техніку.

Відео дня

З 14 по 20 серпня - сприятливий період для укладення угод і підписання договорів. Швидше за все, ці професійні відносини будуть довгостроковими і прибутковими.

У матеріальному плані серпень буде неоднозначним. Перша половина пройде під прапором множинних витрат, а ось у другій і третій декаді очікуйте прибуток, пов'язаний з нерухомістю або повернення боргу.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп 2021 / фото ua.depositphotos.com

Самотні Водолії з 1 по 10 серпня відкинуть свою нерішучість і увійдуть в наступ. Зірки радять вам позбутися комплексів і набути впевненості в собі, тоді нові знайомства не змусять себе довго чекати. Деякі представники знака навіть можуть захотіти чогось серйозного. 10 і 11 серпня - доленосні дні через вплив Місяця, зверніть особливу увагу на цей період.

Читайте такожМолодик в серпні-коли настане, що можна і не можна робитиВодолії, які вже встигли обзавестися сім'єю, пізнають почуття задоволення і гармонії. З 12 по 23 число можливі непорозуміння, але вони не приведуть до великої сварки. Ви навчитеся розуміти партнера і налагоджувати взаємини швидко.

З 21 серпня підступний Місяць може спонукати вас на таємний роман або інтрижку на стороні. Наслідки такої дії ви обов'язково відчуєте пізніше.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Більше відпочивайте і приділяйте уваги собі / Фото ua.depositphotos.com

У період з 1 по 12 серпня Водолії будуть перебувати в несподівано збудженому стані. Для того, щоб стабілізувати емоційний стан і уникнути травм, займіться медитацією. 10 і 12 серпня - кращі дні, щоб поплавати в річці, морі або басейні.

З 14 по 20 серпня бережіть свої ноги, так як вони будуть схильні до травм. Робіть ванночки, носіть зручне взуття і не беріть участь в тривалих піших прогулянках або змаганнях.

В третій декаді місяця астрологи рекомендують зайнятися своїм зовнішнім виглядом: відвідати стиліста і косметолога. Останні дні серпня відкриють вам цікаві лікувальні практики, якими ви будете користуватися довго.

Вас також може зацікавити: