bucurestifm.ro

Гороскоп на червень 2020 повідає про трьох знаках Зодіаку, здоров'я яких опиниться під загрозою на початку літа.

Астрологи дали пораду кожному з цих знаків Зодіаку, на що потрібно звернути увагу в період з 1 по 7 червня, пише Styler.

Гороскоп здоров'я з 1 по 7 червня: Терези

Читайте такожМісячне затемнення 5 червня припаде на повню: астролог розповіла про наслідки незвичайного явища

Відео дня

Астрологи кажуть, що на початку і середині тижня Терезам потрібно приділити більше уваги своєму здоров'ю. Тим, у кого є проблеми з самопочуттям, в цей період бажано посилено зайнятися лікувально-профілактичними процедурами. Наприклад, можна пройти медичне обстеження. Судячи по розташуванню планет, його результати будуть точними, і лікарі зможуть поставити правильний діагноз і призначити ефективне рішення. Також у ці дні можна почати позбавлення від шкідливих звичок: шанси на успіх дуже великі.

Гороскоп здоров'я з 1 по 7 червня: Козеріг

Обов'язково приділіть увагу своєму здоров'ю. У цей період бажано щодня проводити невелику гімнастику для підтримки тонусу. Адже Козероги в цей період будуть дуже активними. Їм захочеться романтики і прогулянок, і вилазок на побачення. Відмінно це час підійде і для занять хобі, навчання. А у другій половині тижня може виникнути необхідність щось зробити в своєму будинку.

Гороскоп здоров'я з 1 по 7 червня: Водолій

Наприкінці тижня може погіршитися самопочуття. Звертайте особливу увагу на якість харчування: в цей період зростає ймовірність проблем з шлунком. А ось на початку тижня Водолії будуть оточені теплом і турботою. Відносини з родичами будуть складатися чудово. Може виникнути бажання змінити щось в будинку для того, щоб умови життя стали ще більш комфортними, а обстановка - більш затишною.