Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Здоров'я ваших очей зараз під загрозою. Менше сидіть за комп'ютером і не читайте в темряві. Корисно регулярно робити гімнастику для очей. Якщо у вас раніше спостерігалися проблеми із зором – буде корисно відвідати офтальмолога. 

Телець

В першу половину тижня потрібно берегти ноги. Корисними будуть компреси і масажі. Не носіть каблуки або тісне взуття. У другій половині тижня не їжте гостру і солону їжу, а також стережіться висоти.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам дуже важливо одягатися по погоді і тримати ноги в теплі. На цьому тижні високий ризик заразитися застудою або грипом. Не пийте холодні напої, оскільки ваше горло вразливе. В п'ятницю не можна переїдати.

Рак

Цей тиждень відмінно підходить для оздоровчих процедур, масажу, дієти. Гарний час для позбавлення від шкідливих звичок і схуднення. Хороший ефект також дадуть косметологічні процедури.

Лев

Читайте такожЗ короною на голові: найбільш впевнені в собі жінки за знаком ЗодіакуБільшості Левів не загрожують фізичні хвороби, але можуть виникнути психологічні недуги. Левам потрібно всіляко уникати стресу і перероблювання, більше відпочивати. Можна звернутися за допомогою до психолога або близької людини.

Діва

Цей тиждень прекрасно підійде для подорожей, довгих поїздок і піших походів. Ваш організм зараз витривалий, як ніколи, а також добре перетравлює екзотичну їжу. Прогулянки на свіжому повітрі поліпшать сон і підвищать настрій.

Гороскоп хвороб на тиждень / фото kadinim.com

Терези

Причиною всіх ваших недуг на цьому тижні будуть ваші нерви. Не потрібно змушувати себе робити те, що викликає стрес. Це поганий тиждень для позбавлення від шкідливих звичок, дієти і виконання додаткових робочих обов'язків. Дозвольте собі відпочити.

Скорпіон

На цьому тижні вам потрібно збільшити фізичне навантаження. Спробуйте плавання, біг, гімнастику або їзду на велосипеді. Спорт поліпшить якість сну, підніме настрій і підвищить імунітет. На вихідних буде небезпечний період для вагітних Скорпіонів.

Стрілець

Читайте такожЧи можна дарувати нижню білизну жінці: магічна сила мережива, прикмети, ритуали на любов і грошіЗірки не рекомендують вам занадто захоплюватися медичними препаратами і процедурами. Ваш організм зараз вразливий до побічних ефектів і поєднанню ліків. Також на цьому тижні дуже погано засвоюється алкоголь, тому краще від нього відмовитися.

Козеріг

Цей тиждень буде непростим. Зараз Козероги дуже вразливі до бактерій, вірусів та інфекцій. Одягайтеся по погоді, дотримуйтесь правил гігієни і приймайте вітаміни. Якщо ви підозрюєте у себе хворобу – обов'язково зверніться до лікаря. Особливо якщо болить серце. 

Водолій

На цьому тижні дуже важливо якомога більше рухатися. У Водоліїв з сидячим способом життя може виникнути варикоз або проблеми з суглобами. Тому дуже важливо більше ходити пішки і частіше рухатися. На вихідних відмовтеся від кави і гострої їжі.

Риби

Рибам потрібно їсти більше овочів, фруктів і зелені. А ось жирна їжа і молочні продукти можуть навантажувати шлунок. На цьому тижні Риби будуть дуже схильні до повноти. На вихідних варто поберегти нирки і шлунок. Жінкам можна відвідати гінеколога.

Вам також може бути цікаво: