Астролог оцінила шанси соратників Путіна замінити його / фото ua.depositphotos.com

Астропсихолог Валентина Віттрок проаналізувала шанси трьох близьких соратників російського диктатора Володимира Путіна прийти йому на зміну і очолити РФ. Йдеться про мера Москви Сергія Собяніна, заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва і першого заступника керівника адміністрації Путіна Сергія Кирієнка.

Про це повідомляє ТСН.uа.

За її словами, на долю трьох потенційних кандидатів вплине транзитний Марс. У серпні він на вісім місяців зайде в знак Близнюків. Марс експерт називає планетою війни, тому протистояння з Україною створює проблеми у представників кремлівського режиму.

Відео дня

Сергій Собянін

скріншот відео

На думку астролога, у мера Москви не вистачить потенціалу замінити Путіна. 

"У гороскопі Собяніна, що з'явився на світ 21 червня 1958 року, дуже сильний Марс в знаку Овна, де він з'єднується з чорним Місяцем. У червні туди ж увійде транзитний Марс, що створить опозицію до його натального Юпітера, який є символом влади. У серпні в знак Близнюків, до якого відноситься Собянін, на вісім місяців увійде Марс, через що почнеться дуже нервовий і неспокійний період для його представників. А транзитний Юпітер - як нинішнього літа, так і наступного року – створить неприємний аспект до натального Юпітера Собяніна", - зазначила вона.

За словами Віттрок, така конфігурація свідчить про те, що Собяніна найближчим часом чекають проблеми з авторитетом, на вирішення яких він кине свої сили. У разі їх ігнорування Собянін може не тільки не замінити Путіна, але і позбутися нинішньої посади.

Дмитро Медведєв

Фото: REUTERS

Експерт пояснює, що в космограмі Медведєва транзитний Марс, який з серпня на вісім місяців застрягне в знаку Близнюків, буде створювати напружені аспекти до планет в Діві - Меркурію, Плутону та Урану. Для Медведєва це означає напружений період, як наслідок - йому буде не до першого посту в РФ.

Сергій Кирієнко

скріншот відео

Віттрок каже, що Марс в його натальній карті знаходиться в знаку Близнюків, причому в так званому Тау-квадраті - напружених аспектах до Юпітера і Плутона. Юпітер, уточнює вона, символізує владу. 

"Транзит Марса по Близнюках створює ефект подвійного Марса, тобто, подвійне напруження, до того ж він буде вражати Юпітер Кирієнко. Висновок з такого положення планет в космограмі Кирієнко може бути один: можливо, він і вирішить поборотися за владу, але навряд чи в цьому досягне успіху", - резюмувала астропсихолог.

Раніше росЗМІ, посилаючись відомості близьких до Кремля джерел, писали, що серед російських еліт дуже багато незадоволених особисто Володимиром Путіним через війну з Україною.

Журналісти з'ясували, що в РФ президентом незадоволені й ті, хто за війну, і прихильники миру.

До цього колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов говорив, що якщо в Росії замість Путіна до влади прийде його конституційний наступник-прем'єр Михайло Мішустін, то він зробить спроби зупинити бойові дії в українській державі.