Коли закінчиться війна в Україні / фото УНІАН

Вже з кінця липня 2022 року в Російській Федерації слід очікувати однієї з найбільших в історії фінансово-економічної кризи. Водночас почнеться третя хвиля військових дій в Україні.

Про це розповів російський філософ і окультист Андрій Космач в інтерв'ю з правозахисником Марком Фейгіним.

За словами експерта, саме в цей час і почнеться третя фаза війни, її апофеоз: з кінця липня, зачепить серпень і, швидше за все, торкнеться і середини вересня 2022 року.

"З кінця грудня 21 року місячні вузли перейшли в знаки осі Телець - Скорпіон, де вони пробудуть до липня 2023 року. І всі основні події, безпосередньо пов'язані з долею Росії і України будуть формуватися і реалізовуватися саме під впливом цих вузлів. Протягом усього цього півторарічного циклу особливу увагу слід приділити трьом коридорам затемнень. Ось перший коридор затемнень у нас завершився цієї весни: це квітневе і травневе затемнення. Наступне затемнення - це жовтень - листопад 2022 року, і, нарешті, найважливіша частина затемнень - сесія затемнень - це квітень і травень 2023 року", - говорить експерт.

Космач звернув увагу на так звану "умовну середину між двома коридорами затемнень": між весняною та осінньою сесією затемнень, за його словами, якраз умовна середина буде серпень.

"Всі важливі і фатальні події почнуть проходити і формуватися саме з кінця липня і серпень місяць. З 30 липня по 10 серпня буде кульмінація з'єднання північного вузла з Ураном в Тельці. 31 липня Марс входить в 19-ий градус Тельця, де буде знаходитися Уран. І пізно ввечері, точніше з 31 на 1 відбудеться точне з'єднання Марса, Урану і Північного вузла. А 1 серпня ретроградний Сатурн перебуватиме на місяці України. 7 серпня буде точна квадратура - Сатурн - Марс. Тобто відбудеться повернення до того, що було закладено в циклі 5 квітня 2022 року під час з'єднання Марса і Сатурна у Водолії", - повідомив філософ.

За словами Космача, саме з цього періоду Росію чекає серйозна фінансово-економічна криза.

"Що нас очікує з кінця липня цього року? По-перше, фінансово-економічна криза: економіку почне рвати просто-напросто на шматки", - упевнений окультист.

На підтвердження своїх слів Космач процитував Набіулліну (керівника Центробанку РФ - УНІАН), яка сказала, що "запасів міцності російської економіки вистачить до кінця другого кварталу – початку третього кварталу, а далі Росія увійде в стан структурної трансформації".

"Тобто з кінця липня 2022 року слід очікувати великої, однієї з найбільших в історії Росії фінансово-економічної кризи", — підкреслив він.

Перелом у війні України з РФ

За словами Космача, саме в серпні - вересні у війні з РФ відбудеться докорінний перелом на користь України.

"Друге - це початок так званої третьої хвилі військових дій в Україні. Це буде третя фаза війни. Це не фінал - це апофеоз. Я повторюю, початок третьої хвилі якраз таки відбудеться з кінця липня, зачіпає повністю серпень і, швидше за все, торкнеться і середини вересня. Під час цієї третьої фази якраз відбудеться корінний перелом на користь України...", - повідомив Космач.

За словами окультиста, фінал війни України з РФ і орієнтовний час її завершення відбудеться на кінець 2022 року і початок 2023 року.

"Фінал припаде на кінець, я повторюю - на кінець 2022 року і початок 2023 року. Точно - це січень, лютий і швидше за все - середина березня 2023 року. Саме в цей час буде поставлена фінальна крапка – перемога України", — резюмував він.

Варто зазначити, що за словами Космача, цей прогноз складений трьома кращими в світі корифеями в області мунданної астрології - область астрології, що вивчає історичні та культурні тенденції, долі націй і великих груп людей, метеорологічні умови і землетруси та інші важливі світові події.

Раніше відомий астролог Влад Росс склав прогноз для України на 2022 рік і визначив, що чекає нашу країну. За його словами, війна в Україні стане більш кровопролитною і буде вона тривати ще досить значний час. Самий пік чекає українців після 25 травня.

Вас також можуть зацікавити новини: