Дівам варто втілити в життя давню мрію / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 30 грудня, Козерогам варто готуватися до грошового дощу. Однак пощастить не всім, Раки сильно постраждають через свою брехню. Що чекає на інші знаки зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам карти Таро обіцяють день щасливчика. На вас чекають перемоги і нові звершення. 

Телець 

На Тельців чекає зустріч з родичами. Ви можете провести цей день без турбот і проблем. Найголовніше - відмовтеся від негативних думок і будьте добрішими.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам потрібно бути обережнішими. Ви ризикуєте нарватися на жорстку критику, що сильно вас засмутить.

Рак

Ракам доведеться розплачуватися за свою брехню. Ви могли говорити занадто багато неправди, а тому тепер вас чекає розплата. Карти Таро обіцяють Раки сварки і неприємні розмови.

Лев

У п'ятницю Левам можна не перейматися, на них чекають тільки приємні новини і радісні події.

Діва

Дівам варто втілити в життя давню мрію. Ви занадто довго собі відмовляли, прийшов час відкинути в сторону всі відмовки. Побалуйте себе.

Терези

30 грудня Терези будуть приємно здивовані. Вас оточать турботою, а друзі на ділі покажуть, що вони вас люблять і цінують.

Скорпіон

Скорпіонам пощастить в любові. Сходіть на побачення або приготуйте романтичну вечерю, не тікайте від своїх почуттів, віддавайтеся виру любові.

Стрілець

Стрільцям варто сконцентруватися на роботі. Вирішіть всі важливі питання і зробіть все, щоб не перенести старі проблеми в Новий рік.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам небувалий фінансовий успіх. Гроші будуть буквально сипатися з небес. Чекайте на премію, подарунок або випадкову винагороди від близької людини.

Водолій 

Водоліям у четвер краще утриматися від гучних заяв. Не поспішайте ділитися своїми думками з оточуючими, краще відмовчатися.

Риби

На Риб чекає відпочинок. Насолоджуйтеся приємною компанією і на час забудьте про всі проблеми.

Нагадаємо, раніше астролог назвав головних улюбленців фортуни у 2023-му

Вас також можуть зацікавити новини: