Найніжніші знаки Зодіаку / Фото - depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які обожнюють ніжності. Вони часто поводяться як справжні котики. Для них дуже важливо відчувати людське тепло.

Терези

Терези - це дуже трепетний знак Зодіаку, який жити не може без уваги, кохання і турботи. Вони по своїй натурі дуже ніжні люди, для яких дуже важливо обніматися, цілуватися, доторкатися до свого партнера, гладити його. Також вони обожнюють згорнутися клубочком на дивані поруч з другою половинкою і просто дихати їй в шию. Ось такі вони Терези.

Телець

Якщо зовні Тельці вам здаються впертими і занадто агресивними, то всередині вони милі котики, які дуже люблять різного роду ніжності. Насправді вони щирі і добрі люди, з якими можна і дружити, і стосунки будувати. Вони будуть робити все, щоб вам було комфортно поруч з ними. А ранкові та вечірні поцілунки - це приємний бонус від Тельців.

Відео дня

Лев

Леви ті ще котики, які жити не можуть без дотиків. Для них це прояв кохання і чуттєвості. Для них важливо, щоб партнер поділяв з ними цей нюанс. Якщо такого не буде, то Левам буде здаватися, що до них ставляться холодно, байдуже. І це може негативно відбитися на стосунках.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які скоро зустрінуть другу половинку.

Вас також можуть зацікавити новини: