Гороскоп для Лева на травень 2023 / depositphotos.com

Гороскоп для Лева в травні 2023 обіцяє результативний місяць. Незважаючи на ретроградний Меркурій, вам вдасться завершити велику справу або виконати досить великий обсяг роботи. Як результат - ви підзаробите, хоча і можете виснажити себе. Що допоможе відкрити "друге дихання", підкаже гороскоп на місяць.

Гороскоп кар'єри на травень 2023

У травні 2023 Леви зможуть реалізувати задумане - це позитивно позначиться на кар'єрі та вирішить фінансові проблеми. Але в першій половині місяця, в період ретроградного Меркурія, будьте обережні з документами і договорами - можлива паперова тяганина і різного роду перешкоди в робочих питаннях. Не варто панікувати - вже в другій половині травня все вдасться вирішити. Продовжуйте працювати в тому ж темпі й довіртеся людям, з якими співпрацюєте - інтуїція вам підкаже, з ким краще мати справу.

Гороскоп кохання на травень 2023

Травень 2023 для Левів - це період мрій про велике кохання. Холостим представникам знака захочеться знайти свою людину і обзавестися сім'єю. Але одного бажання для цього мало - зірки радять починати діяти, тим більше, що в травні на вас чекає кілька нових знайомств. 

Відео дня

Сімейним Левам слід більше часу приділяти близьким і коханій людині. Саме їхня підтримка допоможе вам протриматися, коли сили будуть під кінець.

Гороскоп здоров'я на травень 2023

Гороскоп на місяць радить Левам потурбуватися про своє здоров'я - можливо, йому потрібна буде підтримка, щоб не впасти з ніг у кінці травня. Постарайтеся вести здоровий спосіб життя, частіше бувайте на свіжому повітрі і висипайтеся - це додасть вам сил і відкриє "друге дихання". Від нездорових звичок, куріння або захоплення алкоголем, краще позбутися - вони забирають у вас занадто багато енергії, яка зараз так необхідна. 

Вас також можуть зацікавити новини: