Коли стригти волосся за місячним календарем 2024 / колаж УНІАН, фото pixabay.com

Місяць впливає все життя Землі, зокрема і людське здоров'я і самопочуття. У різні фази місячного супутника волосся може легко витися і швидко рости, або навпаки - випрямлятися і довго відростати. Щоб результат походу в перукарню потішив і задовольнив, орієнтуйтеся на місячний календар стрижок.

Ми склали місячний календар стрижок на січень 2024 року, який враховує місячну фазу, день тижня та знак Зодіаку, в якому перебуває Місяць. Цей календар підкаже, які дні є вдалими для походу в перукарню, а коли краще відкласти стрижки та фарбування.

Коли не можна стригти волосся в січні

В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дати:

Відео дня
  • 6 січня - під впливом знака Скорпіона волосся стає особливо вразливим. Внесення будь-яких змін до зачіски може спричинити значний стрес для волосся. Результат стрижки та фарбування у цей день буде важкопередбачуваним, тому краще утриматися від ризику.
  • 7 січня - стрижка в цей день не принесе задоволення і навіть погіршить емоційний стан. Фарбування стане складним та невизначеним. Рекомендується відкласти використання складних технік фарбування та зафарбовування сивини.
  • 14 січня - під впливом знака Риб шкіра голови стає сухою та вразливою. Використання агресивних барвників та хімічних засобів може пошкодити волосся більше, ніж зазвичай. День не є вдалим для фарбування та завивки.
  • 26 січня - стрижка у цей день може спричинити проблеми зі здоров'ям волосся. Зміна зачіски 26 січня закінчиться невдало, а волосся відростатиме повільно і нерівно. Варто вибрати інший день для зміни зачіски.

Також не варто робити складну зачіску по п'ятницях, оскільки результат буде непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся в січні 2024 / картинка УНІАН

Коли стригти волосся в січні 2024

Щоб стрижка точно вас порадувала, її рекомендується планувати на такі дні:

  • 1 січня - стрижка в цей день сприятливо впливає на стан волосся, зміцнивши і прискоривши його ріст. Завивки та випрямлення довго триматимуться. Будь-яке фарбування, особливо сивого волосся, буде успішним.
  • 2 січня - під впливом знака Діви волосся стане слухняним і м'яким. Будь-які укладання та стрижки приємно здивують результатом, а фарбування буде успішним. Рекомендується працювати з кінчиками та корінням, а також боротися з лупою.
  • 10 січня - вплив знака Козерога надасть волоссю блиску та здоров'я. Будь-яка зачіска під впливом Козерога виглядає розкішно, а хімічні завивки та випрямлення менше шкодять голові. Ця дата підходить для експериментів із кольором волосся.
  • 13 січня - найкращий день для стрижки у січні 2024 року. Результат походу до перукарні повністю задовольнить.
  • 15 січня - хороший день для відвідування перукаря, особливо якщо у вас тонке, ослаблене і пошкоджене волосся. Оздоровчі процедури принесуть подвійну користь. Можна робити пишні складні зачіски. Фарбування пройде вдало, особливо у світлі відтінки.
  • 17 січня - після вкорочування волосся швидше відростатиме і оздоровиться. Вдало пройдуть процедури догляду за волоссям. Фарбування краще проводити натуральними барвниками.
  • 20 січня - під впливом знака Тельця волосся стане слухняним і податливим. Хороша дата для фарбування, мелірування, освітлення, фарбування сивини. Нова стрижка додасть натхнення та наповнить енергією.
  • 22 січня - стрижка цього дня прискорить ріст волосся - ідеально для тих, хто мріє про довгу шевелюру. Дата добре підходить для хімічної завивки, але випрямлення краще не проводити.
  • 25 січня - цього дня Місяць у знаку Лева, що вважається сприятливим для процедур з волоссям. Можна сміливо експериментувати із зачісками, і результат завивки обов'язково порадує.
  • 29 січня - під впливом знака Діви волосся швидше росте і добре реагує на завивку. Будь-яке фарбування буде успішним, а хімічні процедури завдадуть мінімальної шкоди. Відмінна дата для боротьби з лупою, посіченими кінчиками і випадінням волосся.

Також хороші дні, коли стригтися в грудні 2023, - це все субота. У ці дні волосся стає слухняним і здоровим.

Вас також можуть зацікавити новини: